Мистериозна жена позвънила на пилота на Боинга, преди да изчезне! Преглеждания: 10542

0
5/5 - (1 vote)

Мистериозна жена се е обадила на пилота на Боинга по телефона!

Вече трета седмица за Боинг 777 на Малайзиските авиолинии не може да бъдат открити никакви следи. На борда му имаше повече от триста човека, заедно с капитанския състав, които са от четиринадесет националности. Той се разби край бреговете на Малайзия и в издирването му се включиха много страни, включително и Федералното бюро за разследване от САЩ. Това бяха над 25 държави. До момента не е открита и черната кутия, която по принцип не се самоунищожава.

В търсенето на Боинга се включиха също кораби от Великобритания, Австралия и Китай. Китайски военни самолети обявиха, че са със сателит са засекли отломки в района на южната част на Индийския океан. Но после стана ясно, че това не са от изчезналия лайнер. Появяват се и няколко съобщения са открити следи от пътническия самолет, но после става ясно, че сигналите нямат нищо общо с него.

Мистериозното обаждане на жената е минути, преди Боингът да изчезне
Мистериозното обаждане на жената е минути, преди Боингът да изчезне

Според разследващите последният контакт на пилотите на Боинга със земята е бил преди да се изключат комуникационните системи. Премиерът на Малайзия пък съобщава, че лайнерът е умишлено отклонен и е продължил да лети повече от шест часа след загуба на контакт със земята.

Последната версия гласи, че капитанът на самолета минути преди да изчезне, е говорил по телефона с жена. 53-годишният Захари Ахмад Шах е провел разговор с неизвестна засега дама, преди боинга да изчезне мистериозно. Всички, които са разговаярли преди това с него са разпитани. Впоследствие разследващите установяват, че закупената карта за мобилния й телефон е от жена,която има фалшива самоличност, т.е. паспорта й не е истински. Издирваната не може да бъде открита. Версията на разследващите е, че това е маниер на похитителите и най-вероятно капитана е имал връзка с терористични групировки.

53-годишният главен пилот на Боинг 777 е разведен, но живее с бившата си съпруга в една къща, където отглеждат заедно трите си деца. Според неговата екс брачна половинка мъжът й е бил напълно спокоен преди полета и нищо не е споменавал за каквото и да е. Той е нямал никакви притеснения за абсолютно нищо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.