Сашо Диков е решил да си търси правата в съда, лидерът на Атака обиден от действията му

Сашо Диков е решил твърдо да съди Волен Сидеров. По време на предаването си днес Сашо Диков дори попита в ефир госта си адвокат Марин Марковски какво трябва да предприеме срещу лидера на Атака. Водещият е решил да съди Сидеров за клевета, разкри самият той в ефира на "ДикOff".

[caption id="attachment_384981" align="alignright" width="300"]Сашо Диков ще съди Волен Сидеров Сашо Диков ще съди Волен Сидеров[/caption]

На Сашо Диков му писнало от постоянните твърдения на националиста, че е платен и изпълнява поръчки срещу него, наредени от политическите му противници. Сидеров дори обяви и цената на журналиста - цели 10 хиляди евро. Адвокат Марковски категорично потвърди, че Сашо Диков може и има право да съди Сидеров, заради накърняване на достойнството си.

По време на самото предаване днес пък Сашо Диков излъчи нови кадри от сградата на Народното събрание. Журналистът за пореден път издебна лидера на Атака, опитвайки се да разговаря с него. Националистът обаче го подмина с каменна физиономия и отказа да обели и дума.

Вместо него се намеси дясната му ръка Десислав Чуколов, който обясни на Сашо Диков, че Сидеров му бил много обиден, тъй като създавал кофти атмосфера с въпросите си. Чуколов съвсем се изложи, опитвайки се да обиди Сашо Диков и на тема интимни предпочитания, видяха от ПИК.