Бойко Борисов и Лютви Местан се срещнаха в знаковото за Кърджали кафе "Марая"

Бойко Борисов и Лютви Местан си уредиха среща! Няма шега, няма измама! Двамата съперници в политически план се срещнаха на по чаша кафе в знаковото за Кърджали кафене "Марая" точно в 16.30 часа днес. Поканата е дошла лично от бившия премиер, който е на мнение, че е крайно време политическите различия между партиите да бъдат загърбени в името на бъдещето на България.

[caption id="attachment_384969" align="alignleft" width="300"]Бойко Борисов се срещна с Лютви Местан Бойко Борисов се срещна с Лютви Местан[/caption]

"Време е за промяна в отношенията между партиите", огласи намеренията си Бойко Борисов. Поканата му беше приета с готовност от Лютви Местан, който дори покани лидера на ГЕРБ в местния ресторант "Ориентал". Бойко Борисов коментира инициативата си да направи крачка към помирение с политическите си опоненти заради необходимостта от постигането на етническа толерантност в страната, а също и на по-голяма стабилност за българските граждани.

[caption id="attachment_384970" align="alignright" width="300"]Бойко Борисов и Лютви Местан Бойко Борисов и Лютви Местан[/caption]

"Време е лидерите на две диаметрално противоположни партии да покажат, че могат да дискутират наболелите проблеми на държавата, което е само в плюс за България", категоричен е Бойко Борисов. И допълни, че според него най-голямата заплаха за сигурността на България са именно политиците, които търсят начини единствено да се злепоставят един друг, предават от "24 часа".