Скандал в Денсинг Старс е на път да срине имиджа на шоуто

Скандал в Денсинг Старс e на път сериозно да навреди на имиджа на предаването. Оказа се, че един от участниците - Милко Калайджиев, си е платил, за да бъде част от шоуто. Така, въпреки, че е обичайно звездите да получават хонорари, за да участват, Милко е трябвало да се бръкне и то доста дълбоко, за да се навият продуцентите да го вземат.

[caption id="attachment_384963" align="alignright" width="255"]Скандал в Денсинг Старс заради Милко Калайджиев Скандал в Денсинг Старс заради Милко Калайджиев[/caption]

Най-известният мустак в родния шоубизнес е платил цели 10 бона, за да танцува на сцената на Денсинг Старс. Причината? Чалгаджията искал да направи реклама на танцовата школа, която в най-скоро време ще отвори в родния Свиленград. А какво по-добро място за това от школа за танци, коментират хора от екипа на ТВ7. Нещо повече, заради голямата сума, която платил на шоуто, на Милко била дадена възможността сам да си избере партньорката за танците.

Така Милко си подбрал професионалистка, която напълно да съответства на височината и дори цвета на кожата му. Това обаче далеч не е единственият скандал в Денсинг Старс. Според хора от екипа уговорката на певеца е била да остане точно две седмици и да си тръгне ужким след вота на зрителите на елиминациите, научиха от ПИК.

"Не го ли видяхте, той изобщо не изглеждаше изненадан като обявиха, че отпада", коментират форумци.