Братя Галеви търсят мъст за Отвертката

Отвертката беше личен гард на Братя Галеви
1

Братя Галеви готвели вендета за убийството на техния гард – 28-годишния Николай Радев-Отвертката

„България днес” припомня, че Братя Галеви изчезнаха преди повече от година, но това не означава, че ще оставят ненаказани виновниците за смъртта на младия мъж. Въпреки че са в дълбока неизвестност, те имали свой наместник в Дупница. От тяхно име вече се разпореждал Жоре Бозата – твърди пред изданието бившият кмет на града Пламен Соколов.
В Дупница се говори, че именно той бил натоварен да организира отмъщение за Отвертката, който бил гард на Братя Галеви. На мушката е лекарската фамилия Карастоянови.

Отвертката Братя Галеви
Отвертката беше личен гард на Братя Галеви

Ден преди бащата и двамата му синове да бъдат пуснати на свобода, неизвестни счупиха прозорците на вилата им. Тогава съпругата на д-р Николай Карастоянов – Диана, заяви, че се страхува, защото това е акт на отмъщение срещу семейството й заради убийството на Николай Радев. Той е заклан след скандал с Карастоянови в заведение, известно като щаб на Братя Галеви.
След скандалното освобождаване от ареста на стоматолога Владимир Карастоянов и двамата му синове – Николай и Иван, градът е настръхнал и разделен в позициите си. Част от дупничани защитават позицията на лекарската фамилия, която според първоначална информация посегнала на Отвертката, защото задирял зъболекарската внучка.[kkstarratings]

1 коментар
  1. Naitilius Kserks казва

    Един мръсник по малко!!!!!!!!!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.