Иван Христов си призна за гафа в „Къртицата” (ВИДЕО)

Иван Христов си призна за гафа в „Къртицата” (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Иван Христов устоя на зрители и сайтове, но се предаде под напора на „Господари на ефира”

Иван Христов направи безпрецедентно признание като продуцент на реалити!

От както „Биг Брадър” превзе ефира и даде път на куп хитови и недотам реалитита, съществуват съмнения, че телевизионните шоута са манипулирани. Освен, естествената, работа на сценаристите и режисьора, най-подозирани са продуцентите.

Ако досега имаше по-големи или по-малки съмнения в почтеността и непогрешимостта им, „Опосумът” Иван Христов се издъни сам-самин и то в предаване „на живо”.

Зрителите заляха форума на предаването с коментари, че е допусната грешка в изчисленията на времето за игрите. Нароиха се подозрения, защо се допуска. Информационните сайтове подхванаха случая, но от „Къртицата” не се чу и „гък”.

Бедният Ивануша е първият продуцент пипнат с доказана издънка

Бедният Ивануша е първият продуцент пипнат с доказана издънка


В крайна сметка проблемът от телевизията се реши чрез телевизия, но конкурентна. Вечно бдителните „Господари на ефира” не пропуснаха отзвука, който имаше гафа на Иван Христов и го „наказаха” в предаването си.

От „Къртицата” вече нямаше как да се правят на ударени и истинската половинка на Андрей в живота и работата трябваше да понесе отговорността си.

Това стана още на другия ден след въпросното предаване на „Господари на ефира”. Иван Христов пое отговорността си, а партньорът му не престана да натяква, че няма общо с гафа.

Накрая в духа на покаянието подариха здрав „хронометър” на водещия и всичко щеше да бъде наред, ако пак зрителите не се разсърдиха. Те приеха версията, че уредът на водещия може да се прецака в ефир. Защо обаче не показаха времето на екрана като при първата игра?!

На този въпрос със сигурност ще забравят да отговорят от „Къртицата”.

Виж как се покая Иван Христов още в началото на видеото:

Къртицата2 / 21.03.2014 част1 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Иван Христов си призна за гафа в „Къртицата” (ВИДЕО)”

  1. email

    мар. 23. 2014

    Не ми се коментира… иначе имам много какво да кажа за типично селското мероприятие „Къртицата“.

Добавете коментар