Халката на безименния пръст издаде тайната на Брендо, кокаиновият крал ще прави сватба

Издайнически блясък от безименния пръст на "кокаиновия крал" Ивелин Банев потвърждава версията на „България Днес“, че Брендо в затвора тайно се е венчал. На делото в края на февруари бдителни репортери на изданието са отбелязали, че на пръста му отново има доста скъпа брачна халка. Източници от ъндърграунда, близки до "кокаиновия крал" са потвърдили новината за обвитото в тайнственост събитие, случило се зад дебелите стени на Софийския затвор. Според запознати, личността на новата избраница на Банев засега се пази в тайна от любопитните репортери и папараците, заради сигурността й.

[caption id="attachment_384941" align="alignright" width="300"]Брендо вдига сватба в затвора Брендо вдига сватба в затвора[/caption]

В това има логика, тъй като дъщерята на Брендо от неговия първи брак миналата година бе в неизвестност цели 47 дни. Твърди се, че Лара е върната на семейството срещу баснословен откуп и това няма връзка с „бизнес интересите“ на бащата. Отвличането на детето обаче симптоматично съвпадна с водения процес срещу наркобоса.

Сега, по всичко изглежда, Ивелин Банев е взел всички необходими предохранителни мерки по отношение на новата си изгора и я пази в сянка. Близки до обкръжението на сочения за "кокаинов крал"  са сигурни, че мистериозната жена до Брендо е една приятно изглеждаща брюнетка, която са срещали в съдебната зала. Младата жена присъства винаги на заседанията на съда по делото на Брендо, но не се набива на очи, заета да записва нещо в тефтерчето си, както всички журналисти. „Тя е чаровна“ и е съвсем различна от образа на обичайната „мутреса“, цитира bgdnes.bg впечатленията на хора от близкия кръг на Брендо.

Макар осъден на 20 години в Италия и още седем и половина у нас, смятаният за кокаинов крал Ивелин Банев не е в затвора. Спазвайки буквата на закона, българският съд реши да го пусне под домашен арест преди дни, с мотива, че е благонадежден и няма да се укрие от закона. Предстои делата да се гледат на втора инстанция – някъде през лятото и едва след това присъдите могат да влязат в сила.

Междувременно, нищо чудно Брендо да вдигне сватба и да реши да се отправи на сватбено пътешествие далеко от затвора, при своите „колеги по съдба“ - Братя Галеви, коментират по форумите.