Съпругата на Краси Радков Станислава се има за изключително талантлива, напира да става част от шоуто

Съпругата на Краси Радков е на път да го скара сериозно с шефа му Слави Трифонов. Нещо повече, заради прищявките и капризите на Станислава Радков може да напусне "Шоуто на Слави". А каква е причината?

[caption id="attachment_384936" align="alignleft" width="300"]Съпругата на Краси Радков го натиска да я уреди в "Шоуто на Слави" Съпругата на Краси Радков го натиска да я уреди в "Шоуто на Слави"[/caption]

Много просто. Съпругата на Краси Радков се има за изключително талантлива и красива жена. И заради това натискала актьора да я уреди и нея в "Шоуто на Слави", за да се изявява и тя по телевизията. Само дето госпожата нямала абсолютно никакъв талант, издават хора от екипа на шоуто. Слави категорично отказвал да си съсипва предаването със съпругата на Краси Радков, която от години се мъчи да пробие по различни медии, но без успех.

Категоричният му отказ обаче довел до изостряне на отношенията му с Краси, който бил основен потърпевш от случващото, тъй като жена му не спирала да му вдига скандали, че нарочно спъва телевизионните й изяви и не я урежда с хубаво място в предаването. Нещо повече, блондинката дори го заплашила с развод, което допълнително изнервило комика.

За капак Станислава му пълнела главата колко по-добре ще е да постъпи като бившия си колега Любо Нейков и зареже Слави, за да прави собствено шоу. В което, естествено, да играе централна роля тя, предават от ПИК.