Руслан Мъйнов получи писмо от украинската си бабушка

Руслан Мъйнов вече е узрял за бащинство
0

Комикът Руслан Мъйнов сподели съкровеното писмо на баба си

„Баба ми беше написала едно писмо. Беше го напълнила със смешни неща, щото тя е от село, жената. Искаше най-после да се задомя” – споделя Руслан Мъйнов. А ето и кратък абзац от кореспонденцията между баба и внук:
„Русланчи, баба, гледай да не са биеш. Да не са дращиш, че няма кой да та отърве” – пише бабата на Руслан Мъйнов, който разяснява: „Тя ми пише в смисъл да не се заяждам, за да не отнеса някъде кьотека”. Актьорът е от бесарабски произход и неговите роднини, включително и неговата баба живеят в селце, близо до украинския град Измаил.
На актьора въобще не му върви в любовта. От няколко месеца той отново се топи от мъка след раздялата с последната си приятелка.

Руслан Мъйнов
Руслан Мъйнов вече е узрял за бащинство

„Живееха си много щастливо в новата къща, която Руслан купи, и беше въпрос на време да обявят кога ще е сватбата. Точно това беше проблемът на Роско, защото той не искаше да се жени, а само да си имат деца. Сигурно затова и са се скарали” – обясняват близки до бесарабския българин, който от години не крие мечтата си да стане татко.
37-годишният Руслан Мъйнов споделя, че отдавна е узрял за идеята да има жена и дете. „С брак, без брак – това за мен няма значение.Сам не съм останал, за мое щастие, но продължавам да търся” – споделя актьорът.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.