Кметът на Тетевен Милен Милев с авоари от 100 милиона

Милен Милев купувал помашки гласове
0

Милен Милев станал градоначалник с купени помашки гласове

Кметът на Тетевен Милен Милев е хванат в далавера от ДАНС за над 1 млн. лв. За да уреди свой близък с обществена поръчка, той прекратил без никакви аргументи договор за доставка на хранителни продукти за общински заведения. После вкарал в играта фирмата на свой човек – разкрива „Уикенд”. В момента се разплитат и други афери по този сценарий, дирижирани от градоначалника. Работи се и по изясняването на участието му в контрабандната сеч и търговия с дървен материал в района, за която от години се говори в града.

Милен Милев
Милен Милев купувал помашки гласове

През седмицата на Милен Милев му бе повдигнато обвинения за длъжностни престъпления. Местните жители разказват, че кметът обичал да се фука с финансовото си състояние. Твърдял, че има влогове в 14 банки у нас и в чужбина. Градската мълва оценява благосъстоянието му за над 100 милиона лева.
Милен Милев бе арестуван заедно с тримата си заместници, след като от далаверите му се заинтересува ДАНС.
Разказват, че по време на изборите градоначалникът развръзвал широко кесията си в помашките села и купувал наедро етнически гласове.
Името на Милен Милев е емблематично за времето на прехода. Той се прочува още през 1997 г. като перач на пари на СИК – припомня изданието.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.