Ще изляза от тъмницата на алкохола!

Гласувайте за статията

Здравейте, аз сигурно съм поредния, който е решил да разкаже за своите проблеми с алкохола

На трезво животът е хубавИнтересно ми стана, като прочетох няколкото истории, които публикувахте и реших и аз да се пробвам. Не че ще кажа нещо различно, не. Но ми се искаше така повече хора да разберат за моя резил и никога да не допускат животът им да бъде контролиран от алкохола. Аз вече излизам от тази тъмница. Усетих се, че прекалявам едва когато се събудих на стълбите пред входната врата на апартамента. Спал съм като някакъв клошар. На сутринта майка ми ме събуди и ме вкара вътре, да не ставам резил пред комшиите. Много ми е срамно сега, като се сещам за това. Опитвам се да разбера как съм започнал, но явно е станало неусетно.

В момента съм на 36 години, неженен, живея само с майка ми, защото баща ми е починал и се отказвам от алкохола. За да стане отказването по-качествено и бързо, аз взимам капките Алкофитал.

alkoFitalКапките са билков продукт, който се продава в аптеките, но може и да се поръча от интернет. Доставката е безплатна и, честно казано, аз предпочитам този начин. Изключително съм изненадан от тяхното действие. Като се пие алкохол и ако взимаш от капките Алкофитал, започва да ти става зле, да ти се гади. Поне с мен беше така. И колкото повече капки пиех, толкова повече ми ставаше неприятно от алкохола. Аз все още съм в началото на лечението, но съм крайно обнадежден, защото виждам как действа, усещам го върху себе си. Вече втори месец не съм близнал алкохол. Не съм издържал толкова много време без алкохол, колкото издържах, докато взимах капките Алкофитал.

Свилен Митрев от Варна

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар