Сидеров хвърли бившата власт и…Диков на прокурора!

Сидеров хвърли бившата власт и…Диков на прокурора!
5 (100%) 1 vote

Сидеров се възползва от статута си на шеф на Комисията срещу корупцията, за да накаже върлите си душмани

Волен Сидеров сезира главния прокурор на Републиката за „престъпленията” видни ГЕРБери и бившия си съратник Слави Бинев.

По неизвестни причини точно пресцентъра на „Атака” стана такъв и за Парламентарната комисия срещу корупцията и оповести, че на вниманието на Сотир Цацаров са дадени президента, бившия министър председател, негови министри Цветан Цветанов, Лиляна Павлова и Десислава Атанасова.

„Компания” на ГЕРБерите правят бившият атакист Слави Бинев, соченият за енергиен бос Димитър Стефанов – Митко Каратиста и любимеца на Волен Сидеров – Сашо Диков!

Сидеров е отбелязал особена активност срещу корупцията

Сидеров е отбелязал особена активност срещу корупцията

Обвиненията на Комисията, които са разпратени и до ДАНС и МВР са както следва:

Държавния глава и настоящият депутата от ГЕРБ Лиляна Павлова са прегрешили като регионални министри. Били извършили „тежки финансови злоупотреби”, не са уважили постановление на българския съд и са облагодетелствали немско-турско юридическо лице. Вместо да дадат поръчка на българско дружество за над 1,5 млн. лева, са я дали на чуждото.

Бойко Борисов е обвинен в корупция и „изнасяне на финансови средства в Ливан“. Заместникът му Цветанов е обвинен в престъпления, извършени, докато е бил вътрешен министър. Бившият МВР-шеф е подписал, казват от „Атака”, неизгодна сделка и е извършил документни престъпления.

ГЕРБерката Десислава Атанасова и съпруга й са уличени в конфликт на интереси. Мъжът на бившия здравен министър бил спечелил обществени поръчки, благодарение на нея.

Евродепутатът Славчо Бинев е обвинен в тежки финансови злоупотреби, а някогашната телевизия-майка „СКАТ” трябва да отговаря за незаконни трасета и рекет.

Димитър Стефанов – Митко Каратиста и журналиста Сашо Диков пък за извършили едно и също – изпълняване на политически поръчки срещу заплащане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сидеров хвърли бившата власт и…Диков на прокурора!”

  1. gaboff

    мар. 21. 2014

    А пък Волен е чист ,като сълза.

Добавете коментар