„Като две капки вода“ мами зрителите, гласи Нети за победител?

„Като две капки вода“ мами зрителите, гласи Нети за победител?
5 (100%) 1 vote

„Като две капки вода“ лансира Нети за сметка на останалите, Дони близък с продуцентите

„Като две капки вода“ мами зрителите си без капчица свян. Хора от екипа на шоуто разкриват, че една от участничките – Нети, се ползва с преференции, за разлика от останалите звезди, с които уж трябва да са равнопоставени. Само че ситуацията въобще не е такава.

"Като две капки вода" бута Нети напред

„Като две капки вода“ бута Нети напред

Съпругата на Дони се възползва от близкото приятелство между мъжа й и продуцента на „Като две капки вода“ – Маги Халваджиян, за да си определя сама песни на кои изпълнители ще пее. Целта на дългокраката блондинка е да се представи максимално добре като не рискува да се изложи с парче, което не й пасва. Запознати със случващото се зад кулисите на „Като две капки вода“ издават, че уж случайният избор на образи, в които участниците трябва да се превъплътят, изобщо не е е случаен. Или поне не и за Нети.

Актрисата заявявала на съпруга си няколко имена на изпълнители, които иска да й се паднат, а той уреждал нещата с Халваджиян, в чието друго шоу – „Големите надежди“, Дони има основна роля като музикален ментор. „Така Нети винаги се представя в блестяща светлина единствено с цел да спечели. Това не е честно“, коментират хора зад кадър на „Като две капки вода“, научиха от „Всеки ден“, цитирани от ПИК.

Неприятният слух е стигнал и до другите участници в шоуто, които вече все по-явно показват неприязънта си към Нети.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “„Като две капки вода“ мами зрителите, гласи Нети за победител?”

  1. Lilia Uzunova

    мар. 25. 2014

    Их,че злобнооооооооооооооо!

  2. Po Ceh

    мар. 27. 2014

    Dabe.

Добавете коментар