Баба Стефка, а не Петко Савов, писала жалбите и заплашителните писма?

Баба Стефка, а не Петко Савов, писала жалбите и заплашителните писма?
5 (100%) 1 vote

Майката на Петко Савов може да е авторът на писмата, съмнява се графолог

Майката на Петко Савов, а не той самият, е автор на жалбите до прокуратурата, както и на заплашителните писма до училището. Шокиращото разкритие идва от един от най-изтъкнатите графолози в България – Сашо Атанасов. Пред ТВ7 специалистът направи пълен психологичен профил на човека, който стои зад въпросните писма.

Графолог смята, че майката на Петко Савов е автор на писмата

Графолог смята, че майката на Петко Савов е автор на писмата

И макар да не е категоричен, че думите му могат да се окажат на 100% истина, експертът, който има повече от 20 години стаж заяви, че почеркът и по-конкретно формата на буквите в писмата навяват на мисълта, че техният автор не е мъж, а жена. Което означава, че е напълно възможно те да са писани от майката на Петко Савов – баба Стефка, а не от самия него, както се смяташе досега.

Това е напълно възможно, предвид факта, че вече стана ясно, че майката на Петко Савов е събирала камъните, с които психично болният мъж е замерял децата от училището до дома им. Графологът разкри още, че от почерка на писмата може да се каже, че лицето, което ги е писало, изпитва пълно безразличие към хората около себе си и към света като цяло.

Огромните разстояния, оставяни между думите, пък говорят за страх и невъзможност да се направи реална оценка на собствените качества и възможности, предават от БЛИЦ. В заключение Атанасов каза още, че правописът на писмата отговаря на правописа на дете в 5-6 клас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Баба Стефка, а не Петко Савов, писала жалбите и заплашителните писма?”

  1. Разкрития

    мар. 20. 2014

    Неочакван обрат?

Добавете коментар