Филип Киркоров е втънал с близо един милион щатски долара

Филип Киркоров е изправен пред фалит и то само дни след като получи втори инфаркт и беше спасен като по чудо от медиците в московска болница. Това обаче далеч не е единствения удар по легендарния изпълнител с български произход. Филип Киркоров е затънал с близо един милион долара заради неразумна инвестиция. Пари, които няма как да си възвърне.

[caption id="attachment_380833" align="alignleft" width="300"]Филип Киркоров е изправен пред фалит Филип Киркоров е изправен пред фалит[/caption]

Въпросната инвестиция била направена от певеца преди две години, когато той отворил собствена верига магазини, в които да се продават копия на сценичните му тоалети. Бившият съпруг на Алла Пугачова се изръсил и за ушиването на няколко колекции, но се оказало, че феновете му нямат желание или възможности да си купят скъпите дрешки. Които имат единствено колекционерска стойност.

Така малко по малко всички магазини на Филип Киркоров фалирали и хлопнали кепенците. Близки до певеца коментират, че като нищо стресът покрай изгубените пари се е отразил на звездата и това е довело до втория му инфаркт, предават от ПИК.

Припомняме ви, че само преди две седмици Филип Киркоров беше приет в болница в Москва със сърдечна криза. Миналото лято певецът получи първи си инфаркт, а лекарите му забраниха да се подлага на стрес и напрежение, ако иска да живее.