Иво Сиромахов зарязан от половинката си

Иво Сиромахов на сватбата си (снимка от личния му сайт)
1

Сценаристът и писател Иво Сиромахов заживя сам край Перник

Дори след 20-годишен брак можеш да бъдеш зарязан. Такъв е случаят с 42-годишният Иво Сиромахов, който упорито пази тайната си дори от най-близките си приятели – пише „Уикенд”. Докато сценаристът живеел в имот за 200 хиляди евро в затворения комплекс „Делта хил” в Перник, съпругата му Зорница предпочела да остане в столицата – отбелязва изданието. Двамата им синове учели в Англия.
Иво Сиромахов напоследък все по-често надигал чашката, което никак не се нравело на жена му. След поредица от семейни скандали Зорница най-накрая го напуснала. Сценаристът на Слави обаче се надявал решението й да е само временно.

Иво Сиромахов
Иво Сиромахов на сватбата си (снимка от личния му сайт)

По време на гостуването на Иво Сиромахов в предаването „Търси се” жена му разкри, че не харесва у него голямата му разсеяност. Съпругата му призна, че двамата често се карали и за политика.
Според близки семейни приятели Иво Сиромахов умолявал жена си да не прибягва до развод, защото раздялата им щяла да бъде за него пълен резил на стари години.
Със съпругата си той се запознал на театрално представление в „Малък градски театър зад канала” в началото на 90-те години. На сватбата им кумували Хилда Казасян и покойният вече Чочо Попйорданов – припомня изданието.[kkstarratings]

1 коментар
  1. Emille Boev казва

    " СИРОМАХ СЪМ, СИРОМАХ СЪМ, А ВОЛИМ ДА ЖИВЕМ…. " КРАДНИ СИ НЯКОЙ ВИЦ ОТ НЕТА И БЪДИ РАХАТ… СИРОМАХ- ПЛАГИАТ!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.