Любимци на България стават водещи на „Господари на ефира“ от понеделник!

Любимци на България стават водещи на „Господари на ефира“ от понеделник!
5 (100%) 1 vote

Куп звездни лица ще изгреят като водещи на култовото „Господари на ефира“ идната седмица, за да отбележат празника подобаващо!

От понеделник до края на другата седмица „Господари на ефира” ще празнуват звездните си мигове. Те ще канят любими и известни имена в своето предаване, които ще заместват обичайните водещи. Причината е, че култовото предаване в края на месеца отбелязва своя единадесети рожден ден на екрана.

В ролята на водещи старт ще дадат красивия актьор Калин Врачански и прелестната синоптичка Никол Станкулова. След тях на екрана ще застанат двама мачовци – ексцентричния режисьор Андрей Слабаков и партньорът му Юлиан Константинов. Не побиращият се в някакви рамки режисьор за втори път влиза в предаването на продуцента Джуджи Халваджиян.

"Господари на ефира" приготвиха наистина страхотни изненади за зрителите си, в чест на своя 11-годишен рожден ден

„Господари на ефира“ приготвиха наистина страхотни изненади за зрителите си, в чест на своя 11-годишен рожден ден

Точно на датата всички, които се трудят в култовото шоу „Господари на ефира” да е именно в този вид и формат, в който го познават и обичат зрителите, ще си спретнат вътрешно тържество.

Миналата година, когато беше кръглата годишнина на предаването, екипа и ръководството на „Господари на ефира” спретнаха едно от най-невероятните и шеметни партита по случай рождения ден.

Доверието и любовта на феновете е най-голямото „завоевание” на шоуто „Господари на ефира” според продуцента Халваджиян.

Другото постижение на екип и ръководство за него е и фактът, че цели единадесет години те са на ефир. През това време на екрана се изредиха много предавания, които къде успешно, къде не толкова отдавна са вече история. И които се опитваха в една или друга степен да ги имитират, за да бъдат успешни и устойчиви, но така и не успяха да се задържат, както го сториха „Господари на ефира“. Браво и все напред!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар