Светлозар Лазаров и Цветан Цветанов си спретнаха грандиозен скандал

Светлозар Лазаров и Цветан Цветанов си спретнаха грандиозен скандал
5 (100%) 1 vote

Двамата едва не стигнаха до бой

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров и бившият вътрешен министър Цветан Цветанов се сблъскаха челно по горещата от няколко дни тема – „Лясковец”.

Очевидци на челния сблъсък разказват, че спорът помежду им се разгорещил до такава степен, че двамата едва не стигнали до бой.
Случката се разигра в кулоарите на Българската национална телевизия. Лазаров и Цветанов си налетели първо в гримьорната на медията, а по-късно и в студиото на сутрешния блок „Денят започва”.
Запознати разказват, че конфликтът избухнал в момента, в който Цветанов вече приключил гостуването си и тръгнал да излиза от студиото, а на негово място трябвало да влезе Светлозар Лазаров.

Светлозар Лазаров и Цветан Цветанов се сдърпаха

Светлозар Лазаров и Цветан Цветанов се сдърпаха

При разминаването, Цветанов отправил доста остри критики по случая „Лясковец” към главния секретар на МВР Светлозар Лазаров. Той обаче също не му останал длъжен и отвърнал, че тогава, когато Цветанов разнасял папки, той е носил униформа.
Лазаров останал изключително учуден от реакцията на Цветанов и допир го попитал откога е станал толкоз голям специалист по тактическата подготовка на операции.
Цветанов обаче бързо се окопитил от неочаквания въпрос и отговорил, че се е научил в процеса на работата.

Очевидци на сблъсъка разказват, че Цветанов никак не се смутил от въпросите на Лазаров и дори продължил с нападките си по негов адрес.
В рамките няколко минути, напрежението помежду им се покачило дотолкова, че екипът на Българската национална телевизия се изплашил, че ще си налетят на бой.
В крайна сметка обаче, това не се случило.
Очевидно Цветанов е взел под внимание факта, че бойните действия не са силната му страна, а Лазаров пък на свой ред успял да запази самообладание до последно.

Нещо повече, главният секретар възприел атаката като психологически натиск и оказване на влияние, предвид предстоящата му телевизионна изява.
Случката стигнала скорострелно до шефовете на държавната медия. Носи се мълвата, че ръководството на БНТ е поискало устни обяснения от служителите си за случилото се по-рано днес между Цветанов и Лазаров, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар