Малката Вики разплака Златка Димитрова!

Малката Вики разплака Златка Димитрова!
3.5 (70%) 2 votes

Златка Димитрова прие присърце мъката на малката Вики!

Вики е осемгодишо момиче. Нормално българско дете. Тя е жизнена, любопитна, любознателна, по нищо не се различава от своите съученици и деца на нейната възраст. Единствено с това, че не може да ходи. А не може, защото преди половин година й откриват туморно образувание в гръбначния стълб. Болестта се разкрива от направените изследвания и последващо подлагане на скенер.

Последвала спешна операция и от гръбначния стълб на детето е извадено огромно количество от злокачественото образувание.

Златка Димитрова се трогна до сълзи от съдбата на малката Вики

Златка Димитрова се трогна до сълзи от съдбата на малката Вики

След операцията детето е подложено на наложителната химиотерапия. Пред зрителите на телевизия ТВ7 малката Вики чистосърдечно си признава, че най-голямата й мечта е отново да започне да ходи. Малкото момиче копнее да може да тича, скача и изобщо да стъпва на крачетата си като останалите деца.

Откровената изповед на малката Вики до сълзи трогнала Златка Димитрова. Плеймейтката, която в последно време се е впуснала в попрището на благотворителността е решила да помогне на очарователното дете. Черната Златка от сърце и душа се е зарекла да съдейства на малката да събере необходимите средства за операция и лечение. Тя дори предложила на родителите й да оформи необходимите документи, които са задължителни при приемането в клиниката за лечение в Турция. Там ще се извърши интервенцията на 8-годишната Вики.

Черната Златка вече е помогнала на няколко болни деца. Възхитила се от куража на малката Вики и е убедена, че детето ще се излекува, защото има вяра и хъс за борба. Според Златка обществото ни не е готово да дарява за благотворителност. Една част не вярва, друга смята, че тях подобни драми няма да ги застигнат, трети отговарят с грубост, дори и зверство към протегната ръка за помощ.

А Вики призна пред зрителите на телевизията, че нейните съученици я обиждали, отбягвали и не искали да си играят с нея. Но тя харесвала и залягала над уроците и гледала много телевизия. Това бил нейния начин да разкара мрачните мисли от главата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Малката Вики разплака Златка Димитрова!”

  1. Joana Rubin

    мар. 20. 2014

    преди това можело ли е да ходи детето. нищо не се разбира. и, ако е ходела преди това, защо след операцията не може да се движи детето. и колко е "огромно" това количество тумор или каквото и да е било, което е извадено от детето. и защо пак ще я оперират. лекувала съм кисти в костите на деца, на които е било затруднено вече движението, след като са им правили операция. после децата се движат свободно. сещам се и за нашия приятел Виталий, който след като го лекувах, си проходи хубаво и не си прави операция. дори прави и балетни стъпки, които след травмата не е можел. а сега ще я оперират, после химио или лъче и ще уморят детето. после ще кажат, ама то болестта беше такава. язък за детето.

  2. Joana Rubin

    мар. 20. 2014

    лекарите си правят операциите и после не се интересуват дали децата ще могат да ходят. преглеждала съм такива деца. след лечение от наша страна, започват да се движат, някои още преди да сме ги видели. само им казваме какви лекарства да им купят от аптеката. много се извинявам, но сега, общо взето, лекарите са много слаби, защото ги мързи да се учат. така, както съдиите не познават правото, защото не четат.

Добавете коментар