Физическа саморазправа в „Къртицата” 2

Емил Каменов и Борислав си налитат на бой
1

Емил Каменов и Борислав си налитат на бой

В епизода на „Къртицата” 2, който ще бъде излъчен тази вечер, зрителите ще станат свидетели на битов конфликт и разбира се на битката на титаните.

Суперохранителят Емил Каменов и Борислав, който многократно е заявявал, че е супер човек, ще премерят силите си в свиреп сблъсък.
Разбира се както в повечето случаи става в риалити форматите, тривиалната причина за сблъсъка ще е липсата на храна.
Очевидно Емо става изключително първичен и озверява да неузнаваемост. Какъв риск обаче ще бъде принуден да поеме Борислав, осмелявайки се да му се противопостави, ще разберем по-късно днес.

Емил Каменов и Борислав си налитат на бой
Емил Каменов и Борислав си налитат на бой

Предстои ни да видим и още една изненада – подаръкът, който рожденичката Виктория Джумпарова (прекръстена на Пинджурова), получи от сестра си. Предстои да разберем какви емоции предизвика у манекенката този подарък и дали успя да я направи щастлива.
Емил Русев пък, който бе изолиран от света, ще бъде принуден да приеме ново предизвикателство по трънливия си път към спасението.

За да се върне в базата при съпругата си Христина и останалите участници в шоуто, той ще трябва да претърпи неприятна среща с бившата си приятелка Виктория.
Двамата ще останат насаме в изолатора за едно денонощие. Какво ще се случи между тях, предстои да разберем.
Дали разкаянието или прошката ще заровят томахавката помежду им или пък ще се забъркат в поредната драма в търсенето на истината за любовта между тях?

Предстои да разберем и защо красивата манекенка Виктория Джумпарова за момент изпита съжаление, че няма пистолет в себе си, пише Блиц.
Отговорът на всички тези въпроси ще намерим в епизода на „Къртицата” 2, който ще бъде излъчен тази вечер в ефира на TV7.
Утрешното живо предаване също обещава да бъде доста интересно. Заселниците от базата ще бъдат изпратени на Витоша. Там ще им се наложи да премерят сили с уменията на немски овчарки, които са изключително интелигентни и смели. Иначе казано ще станем свидетели на сблъсъка между супергерои и суперкучета.
Кой ще победи в оспорваната битка, предстои да разберем.

1 коментар
  1. Tinka Doinska казва

    Бориса от къртицата е най-голямата куха лейка.Тъпа е като на индийски слон задните части.Гадно същество.Най простата участничка.Има самочувствие без никакво покритие.Изгонето това смърдливо лайно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.