Нов психар дебне в Лясковец, хората настръхнаха!

Петко №2 хвърля камъни и ужасява със заплахи хората в Лясковец
0

Петко №2 допълнително нажежи страстите в Лясковец, хората се кръстят!

Нов психар дебне от злополучния град Лясковец, където бе арестуван друг негов „колега”. 53-годишният Петко Петков заплашваше деца, учители и гърмеше по полицаи. Барикадира се в къщата си с цял арсенал оръжия. За зла участ неговия съгражданин също носи името Петко. Различава се от първообраза по това, че е с по-грамадна физика и по облика си има вид на клошар. Двойникът и адаш на Петко ходи с разчорлена брада и коса, нечистоплътен е и по-прилича отдалече на психично болен. Той също живее с майка си на някакви начала в полусрутена съборетина в Лясковец.

Петко №2 хвърля камъни и ужасява със заплахи хората в Лясковец
Петко №2 хвърля камъни и ужасява със заплахи хората в Лясковец

Разрошеният мъж „ала Распутин” мятал по нищо неподозиращите минувачи камъни, дървета и всичко, каквото му попаднело под ръцете. След като изпадал в криза той ставал не само страшен, но и безкрайно опасен. Заяждал се с нищо неподозиращите хора, които минавали покрай къщата им затова, че уж те го гледали лошо и „подмятали” зад гърба му някакви неприятни неща.

Той на висок глас ги обиждал с неприлични и непристойни думи, викал, крещял и всички негови съседи и минувачи били не само стресирани, но се страхували за своето здраве и живот. Майката на лудия също не била съвсем с мозъка си. Тя също викала, крещяла и обиждала хората, с тази разлика, че не хвърляла по тях предмети.

Кавгите между майка и син също не били рядкост. Двамата така крещели един срещу друг, че огласяли с виковете и писъците си не само Лясковец, но и старопрестолния град. Хората се възмущавали и треперели и от двамата.

Никоя институция не взимала мерки. Според техните съседи мъжът не е освидетелстван, но имал всички признаци за дълбоко психично разстройство. Жена от Лясковец съобщава в социалната мрежа, че ако не се предприемат нужните мерки трагедията с Петко №2 може да се повтори, както тази с неговия съименник.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.