Ренета Лазарова с шокиращи твърдения за Петко от Лясковец!

Ренета Лазарова с шокиращи твърдения за Петко от Лясковец!
5 (100%) 1 vote

Думите на жената действително са шокиращи, предвид извършеното от Петко!

Съвсем друг образ изгради за лудия Петко бивша негова съученичка. Според Ренета Лазарова той бил изключително позитивен, изискан, че и много знаещ човек. Двамата били заедно девет години в училище, като съученици. Тя се разделя с Петко, след осми клас.

Според жената Петко не може да е сторил всичките тези злини, както се показа и изказа по медиите. Пред вестник „24 часа” тя сподели, че бившия й съученик дори бил изключително срамежлив и може би единствен сред момчетата, който не се биел в междучасията. Винаги гледал надолу, когато го изпитвали, въпреки че бил отличен ученик и в бележника му нямало други оценки освен петици и шестици. Най-голямото му влечение било към предметите история и география. Преди известно време те се срещат на автобусна спирка във Велико Търново. Не го познала, защото насреща си видяла един изключително изискан и елегантен мъж. Казал й, че отива да си оправя някакви документи и е работил известно време в Англия и Франция.

Ренета Лазарова шокира всички с описанието си на убиеца Петко!

Ренета Лазарова шокира всички с описанието си на убиеца Петко!

Петко Петков от Лясковец се барикадира в дома си с цял арсенал с оръжия, в близост до училището. 53-годишният мъж уби едно спец ченге и рани още трима негови колеги в опит да проникнат в дома му. Той непрекъснато е изпращал заплашителни писма до директора на школото и негови колеги учители, че ще ги линчува, заедно с децата, защото вдигали шум и пречели на него и майка му да почиват. Петко бил заклет ерген и живял единствено с майка си. Преди това е работил в системата на БДЖ, никога не се е женил. Психично болният мъж е със средно образование и според главния секретар на МВР Светлозар Лазаров проблемът с него съществувал още от далечната 2010 година. Към него обаче не са предприети никакви мерки. До фаталната развръзка.

Според съученичката на Петко Петков неговите действия трябва да са били провокирани. Доколкото го познавала, ерудицията му не би му позволила да „слезе до такова ниско ниво”, че да заплашва и стреля по невинни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Ренета Лазарова с шокиращи твърдения за Петко от Лясковец!”

  1. От ученическите години до сега е изтекла много вода. Много неща могат да преобърнат живота на човек за около 40 години.Твърденията на съученичката са за едно отдавна отминало време. Тя била ли е част от живота на този човек за останалото…??? Не е….

  2. Инспектор МОНК

    мар. 20. 2014

    Според мен убийството и раняването на ченгетата е от рикошети на техните автоматични оръжия. Но се прикрива от управляващите за да си измият ръцете .Горко му на Петко ще го направят курбан за да се прикрие некомпетентността на управляващите.
    Склонен съм да вярвам на майка му и на хората които го познават , отколкото да вярвам на този мрънкач главния секретар. .

Добавете коментар