Истината: Отвратително ВИДЕО ще ви откаже завинаги от кренвиршите!

Кренвирши ли?! Не, много благодаря!
0

Да са ни „сладки“ кренвиршите! За добър апетит, изгледайте видеото!

Отвратително видео може да ни отврати завинаги от най-популярната храна на народа – кренвиршите. То обаче не е направено у нас, а в Америка и се разпространява по социалната мрежа. Продуктът, който едва ли не е емблема на всички събития в страната на неограничените възможности и е известен като „горещо куче” или добилото популярност название „хот дог”, може да се окаже опасна, пък и много отблъскваща.

Представата, че само ние в България ядем отровна храна и най-вече кренвирши, станала пословична на трапезата ни в недалечното ни минало явно вече е само мит. Сега и у нас тези хранителни продукти се редят сред най-опасните. Какво има в тях си е мистерия , яко забулена в догадки. Вече и най-малкото дете се досеща, че в тях има всичко друго, но не и месо. Тяхното съдържание си е направо потресаващо. Те имат в състава си смлени органи, мазнина и соя. Кренвиршите са микс от смлени кости, клюнове, нокти на птици и целулоза. Затова малотрайните колбаси и кренвирши не са здравословната храна, а крият в себе си смъртна угроза за нашия организъм.

Кренвирши ли?! Не, много благодаря!
Кренвирши ли?! Не, много благодаря!

Такъв богат избор от химикали и изобщо химия, но не и от здравословни продукти.

И видеото, което са заснели американските автори потвърждава същото, каквото е „открито” в българския вариант на „народния” продукт.

Във видеото се виждат кадри, от които може да ти настръхне косата. Кренвиршите също съдържат всичко, но не и месо. В тях се тъпчат остатъци от пилета, крави и прасета, нокти, кости и каквото ти роди въображението до получаване на една хомогенна смес. След което тя се оформя и с нея се тъпчат кренвиршите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.