Кирил Якимов: Готвят атентат срещу Мая Манолова на 28 март!

Кирил Якимов: Готвят атентат срещу Мая Манолова на 28 март!
5 (100%) 1 vote

Червената депутатка Мая Манолова щяла да преживее голям страх!

Атентат срещу червената депутатка Мая Манолова се готви на 28 март. Това сензационно разкри контактьорът от село Рупите Кирил Якимов като предупреди, че покушението срещу Манолова ще бъде в часовия отрязък от 16 часа на 28-ми март или 21 часа на следващия ден. По думите му Мая Манолова ще оцелее, но силно ще се уплаши от случката и това ще й остане като урок.

Кирил Якимов заяви, че е получил сигнала за атентата срещу Мая Манолова още миналата година през ноември и го съобщил на депутатката в писмо. Тя обаче не му върнала отговор и сякаш не повярвала. Информацията за предстоящото покушение Кирил Якимов получил от извънземно, с коетко контактува. То било от планетата Вифам и му споделяло доста интересни и важни неща.

Мая Манолова щяла да преживее нещо ужасно, но ще оцелее

Мая Манолова щяла да преживее нещо ужасно, но ще оцелее

За Мая Манолова например казало още, че тя е преродената Жана Д’Арк. В този живот пък, като много мъничка, била отвлечена от извънземни и не я надарили със способността на лечител. „Тя не помни тази част от живота си, защото извънземните са направили така, че да изтрият срещата от разума й. Но тя има сили на лечител и просто трябва да им обърне внимание, вместо да се занимава с мръсотията на политиката“, казва Кирил Якимов.

Преди повече от половин година той предрече, че Мая Манолова ще се омъжи за любимия си Ангел Найденов и бракът им ще бъде много успешен и стабилен. Двамата ще трябва да преминат само през едно трудно изпитание, но Якимов знаел точната „рецепта“, с която да ги преодолеят. Мая Манолова обаче отново не пожелала да се свърже с него, за да й даде ценния съвет.

А това, с което Кирил Якимов бе на път да направи нечувана сензация в страната е, че не друг, а Мая Манолова ще бъде следващият президент на България. Контактьорът е убеден в думите на извънземното, с което общува и което го уверило, че Манолова ще управлява страната като държавен глава и дори може да остане на поста повече от един мандат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар