Силни антибиотици изтормозиха черния ми дроб, възстановявам се с Хепавитал

0
Оценете този post

Чак сега разбрах колко вредни са хапчетата, които повечето лекари доста безразсъдно предписват

Не съм единствения потърпевш, но поне успях да взема мерки навреме, защото иначе не знам какво щеше да се случи със здравето ми. Уж от едно нещо трябваше да се оправя, а пък се оказа, че други две са се развалили.

Съвсем банално оплакване ме отведе при лекяря. Оказа се, че зимата съм си увредил черния дроб с антибиотиците, които пих, за да се излекувам от бронхита. Сега имам наложен строг режим на прием на каквито и да е хапчета, защото бъреците и черния ми дроб са леш.

За да се справя с положението започнах да пия капки „Хепавитал“. Те са билкови и са с много деликатно, щадящо действие, но в същото време добре успяват да изкарат от организма всякакви вредни неща и нечистотии. Всичко онова, което е затлачило черния ми дроб сега малко по малко си отива. Мога да ям само определени храни, но това ограничение ми се отразява също добре.

ХепавиталКапките „Хепавитал“ са добра добавка, ако спазвате диета като мен и искате да оправите черния си дроб. Няма да навредят, даже напротив. Първите признаци на оправянето вече са налице след едномесечен прием на капките „Хепавитал“. Лицето ми започна да добива цвят, избистриха се и очите ми, защото по едно време така се бяха оцветили, че си помислих, че имам хепатит. Надявам се след трите месеца, в които трябва да взимам капките „Хепавитал“ да съм още по-добре.

Михаил Христов, Пловдив

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл [email protected]

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.