Павел Ангелов – бивш гард на Бойко, сред виновните за трагедията в Лясковец

Павел Ангелов – бивш гард на Бойко, сред виновните за трагедията в Лясковец
4 (80%) 2 votes

Павел Ангелов се прострелял сам по невнимание преди няколко години

Павел Ангелов е единият от полицаите от Велико Търново, които са виновни за трагедията в Лясковец, довела до смъртта на Емил Шарков. Мъжът е бивш бодигард на Бойко Борисов по времето когато той заемаше поста на главен секретар на МВР.

Бившият гард на Бойко Павел Ангелов виновен за трагедията в Лясковец

Бившият гард на Бойко Павел Ангелов виновен за трагедията в Лясковец

Първоначално настоящият главен секретар Светлозар Лазаров отказа да разкрие самоличността на един от двамата търновски униформени, чието своеволие доведе до трагедията. След като депутатът от БСП Кирил Добрев попита в прав текст дали става въпрос за Павел Ангелов, Лазаров нямаше как да отрече. Ангелов е печално известен и с факта, че през 2012 година се простреля сам след невнимателно боравене с оръжието си.

Павел Ангелов и негов колега на своя глава отишли в Лясковец на 13 март – ден преди планираната акция, и започнали да снимат дома на Петко Савов. Двамата били цивилно облечени, но изобщо не си направили труда да се крият. Петко ги видял и се покрил в дома си.

И това далеч не е всичко. Павел Ангелов и колегата му спрели преминаваща наблизо патрулка и накарали единият от полицаите в нея да се качи до вратата на жилището на Савов и да я снима. Двамата обаче скрили действията си от началниците си в ОДМВР Велико Търново.

В резултат на това предупреденият Петко и майка му очаквали действията на спецчастите на следващия ден, научиха от бТВ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Павел Ангелов – бивш гард на Бойко, сред виновните за трагедията в Лясковец”

 1. МОМЧЕТО СИ ОТИДЕ.АЗ НЕ ОБИЧАМ ЧЕНГЕТА,ЗАЩОТО ПРЕДИ ГОДИНИ 2ПИЯНИ ЧЕНГЕТА УБИХА МАЙКА МИ И ВТОРИЯ МИ БАЩА.НЕ ЛЕЖАХА В ЗАТВОРА.СЪДИ ГИ ВОЕНЕН СЪД ПО МОЕ ЖЕЛАНИЕ ЗАЩОТО МИСЛИХ,ЧЕ Е ПО-СПРАВИДЛИВ…НО НЕ Е.ПО ДОБРЕ Е БИЛО ДА ГИ СЪДЯТ ПО ГРАЖДАНСКО ДЕЛО…АМА ГАДНИ АДВОКАТИ.ОСТАНАХ БЕЗ МАЙКА КОГАТО НАЙ МНОГО МИ ТРЯБВАШЕ,НО ИМАМ БАЩА,КОЙТО МИ Е ОПОРА И БЕЗКРАЙНО ГО ОБИЧАМ.БЛАГОДАРЯ МУ ЧЕ ГО ИМА.ОБИЧАМ ТЕ ТАТИ….МНОГО ТЕ ОБИЧАМ.

 2. Bonni Bonni

  мар. 20. 2014

  Провалът на операцията в Лясковец си е чиста заслуга на гл.секретар. Вчера на заседанието на парламентарната комисия се разигра един голям цирк, в който главно действащо лице беше именно той, оправдавайки невежото си поведение с двамата полицаи, направили снимки часове преди срамната акция на командосите. Защо никой не говори, обаче, че двама тийнейджъри в предаването на Милен Цветков категорично опровергаха твърдението на Лазаров, че Петков от 2011 г. не е напускал дома си. Едното от тях заяви, че две седмици преди акцията е срещнало мъжа на улицата, който започнал да го обижда и да му крещи. Това потвърди и другото момче. Освен това, самият Лазаров спомена, че е 2-3 дни преди инцидента мъжът е разговарял с една от прислужничките от училището. Предполагам, разговорът не се е провел на кафе в дома му. А най-абсурдното беше, че Кирил Добрев подхвърли идеята за саботаж! Колко лесно едни непрофесионалисти могат да излязат от блатото на собственото си безсилие, като натиснат главите на двама полицаи и изчистят съвестта си. А всичко можеше да е много по-лесно, ако, вместо баретите, беше застанал някой от психолозите и с един професионално проведен разговор с лицето щеше да направи, може би, акцията успешна и без жертви. Днес, за кой ли път, за провалът отново е обвинен Борисов, който, видите ли, бил в топли връзки с единия полицай и чрез него акцията била саботирана. Вече очакваме Борисов да бъде обвинен и за ланския сняг.

 3. Frank

  мар. 21. 2014

  Въпросният Павел Ангелов застреля с личното си оръжие домашно куче и преби жестоко стопанина му без никаква причина и това се случи на детска площадка в 19:00 h когато е пълно с деца . На мястото дойде линейка която откара жестоко пребития собственик на домашното куче .Кой дава право на полицай да употребява личното си оръжие и да стреля на детска площадка и защо след този случай не е наказан ? Кой и защо го покровителства..

Добавете коментар