Крехки са раменета на Крисия за славата, която я застигна

0

Родителите ограничиха контактите на Крисия и я спряха от училище

„Притеснявам се, че славата може да изиграе лоша шега на Крисия. Страхувам се тя да не стане кисела и раздразнителна и да се затвори в себе си. Това съществува, затова всеки, който иска да се свърже с нея, вече минава през мен или мъжа ми” – споделя пред „България днес” майката на детето-чудо Ангелина Попова.
Идеята да защитят крехкото 9-годишно момиченце от досадни фенове и журналисти дошла на семейството веднага след концерта на „Ку-ку бенд” и Слави Трифонов в Разград. Тогава стотици почитатели буквално щели да разкъсат Крисия за автографи. Момичето дори не можело да ходи по улиците само. „Всичко си има цена. За нас тя е любимата ученичка, благодарение на която се запознахме със Слави. Но майка й е права, че трябва да я предпазва от славата” – твърди директорката на училището, в което учи малката певица.
krisiq-todorova-19В момента Крисия Тодорова е частна ученичка. Тя взима всичките си изпити с преподаватели, които идват у тях и се занимават с уроците й. Отделно от това момичето взема уроци по пиано и солфеж. „Тя няма време дори да преброи харесванията си в интернет” – споделя нейна добра приятелка.
За да ограничат контактите й, родителите на Крисия решили да сведат комуникацията й само до „Шоуто на Слави”. „Малката има необходимост да си почива от бързо нахлулата слава в живота й” – смята и бащата на момичето.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.