От „Господари на ефира” пак наказаха Бареков! (ВИДЕО)

Николай Бареков създаде и себе си, и "България без цензура" от едно вдъхновение!
0

„Господари на ефира” нямат милост към креативния политически лидер и името на партията му стана за мезе

„Господари на ефира” пак подхванаха новата си муза – Николай Бареков!

Мине не мине вечер и хоп! – Поредният кандидат-спасител на държавата и крило над клети сиромаси вземе, че цъфне в ефира на Нова. Николай Бареков и хората му може и да бойкотират телевизията, нарочена за собственост на ГЕРБ, но медията тях – не!

Поредният шедьовър на „Господари не ефира” е цяло откровение, наречено „Бареков – „Самосъздаването“ на един нов политик”. Някой добре се е постарал, докато обобщи в няколко минути гения на самородния държавник!

Драгият зрител и кандидат-гласоподавател забрави славното време, когато заспиваше с професор Вучков. Сега си ляга с Николай Бареков и потресаващите му признания как е измислил логото на „България без цензура”, как се е самосъздал (затова знаят и родителите му дори!) и дори как звучи името на партията на английски!

Тук е мястото на Росен Петров да го извади от батака с неговите енциклопедични знания. „Господари на ефира” се подиграха с името на свидната им рожба. Абревиатурата на името й, преведено на английски била нелицеприятно звучащата: BGWC!

Николай Бареков създаде и себе си, и "България без цензура" от едно вдъхновение!
Николай Бареков създаде и себе си, и „България без цензура“ от едно вдъхновение!

Отгоре на всичко намериха истинско „миризливо” вдъхновение за Бареков – „ако”-атаката по време на гастролите на „България без цензура”.

Вижте поредния „комплимент” от „Господари на ефира” към Таткото на Операция „Чисти ръце” във ВИДЕОТО ТУК!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.