Ани Салич го придърпва в Нова тв

През последните няколко дни усилено се носи мълвата, че и Юксел Кадриев напуска bTV.

Изглежда топ новинарят ще е следващият удар под кръста на медията от страна на Нова тв. Слуховете се засилиха, след като Юксел Кадриев бе засечен да обядва в компанията на Ани Салич в заведение в столичния квартал „Дружба”. Очевидци на срещата твърдят, че двамата се видели под моста на бул. „Брюксел”, близо до зданието на Нова тв и се постарали да не бъдат разпознати. Те дори не си тръгнали заедно. По всичко личи, че бившите колеги продължават да поддържат близките си отношения.

[caption id="attachment_380162" align="alignleft" width="300"]И Юксел Кадриев се мести в Нова тв И Юксел Кадриев се мести в Нова тв[/caption]

Не е изключено по време на срещите им да се уговаря трансферът на Кадриев в Нова тв. Юксел Кадриев никак не е доволен от новото ръководство на медията в лицето на Павел Станчев. От Нова тв пък издават, че ръководството им полага усилия новинарят да стане част от звездния им екип и по този начин да нанесат поредния тежък удар под кръста на bTV. Хората, които работят с Кадриев потвърждават, че той се чувства доста изнервен, след стартиралите промени. Най-изнервящо обаче му действа това, че Венелин Петков, с когото имат дългогодишна вражда, му стана шеф. Новинарят се чувства обиден за това, че не той, а по-младият му колега е заел шефското място.

Това назначение довело до още по-голямо затопляне на отношенията между Ани Салич и Юксел Кадриев и тя не пропуска удобен момент да го убеди да се влее в редиците на Нова тв. Вероятно няма да й е трудно да постигне целта си, тъй като Кадриев е склонен да напусне bTV. Някои от колегите на водещите обаче са на мнение, че слуховете за готвената рокада на новинаря, са твърде преувеличени. По всяка вероятност причината за срещите им дори и след като вече не работят заедно са лични, а и за никого не е тайна, че двамата се разбират много добре.

Твърди се, че Юксел Кадриев имал да урежда финансови отношения с колежката си. Ани Салич го спонсорира доста дълго време, когато бе изпаднал в тежка криза. Освен това Юксел искал да я привлече като свидетел по делото срещу бившата му съпруга Бонка, тъй като именно Ани е човекът, който знае голяма част от подробностите от личния му живот, пише pik.bg.