Родителката на Петко Савов се крие от гневните жители на Лясковец

Майката на Петко Савов се покри
0
5/5 - (1 vote)

Майката на Петко Савов му е носила камъните, с които да цели децата от училището

Майката на Петко Савов се е покрила от погледите на съгражданите си от Лясковец. Баба Стефка не се е прибирала в дома си, за да избегне гнева на хората след като синът й застреля полицай и рани трима негови колеги в петък.

Майката на Петко Савов се покри
Майката на Петко Савов се покри

Възрастната жена се крие в приюта към местната църква и излиза само и единствено по тъмно, за да избегне любопитните погледи. Лясковчани разкриха още, че майката на Петко Савов му е помагала да заплашва и тормози децата от близкото училище. Тя е тази, която е събирала камъни и ги е носила на полуделия си син, който от години не бил излизал от дома им. С тези камъни Петко Савов целел учениците и майка му много добре е знаела това.

Това беше потвърдено и от съседи на лудите майка и син, които разказаха, че двамата складирали камъните в сандъчета на двата си балкона. Комшиите не крият, че цял живот имат проблеми както с майката на Петко Савов, така и със самия него. „Беше агресивен от малък. Даже и покойната му баба ни предупреждаваше да не го закачаме“, спомнят си по-възрастните жители на Лясковец, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.