Руслан Мъйнов отмени сватбата Преглеждания: 15680

Руслан Мъйнов категорично отказва да оповести половинката си
0
5/5 - (1 vote)

Избраницата на актьора остава скрита за широката общественост

Актьорът Руслан Мъйнов отмени сватбата с любимата си.

Макар непрекъснато да тръбеше, че няма търпение да мине под венчило с избраницата си и да свие собствено гнездо, той обяви, че сватбата няма да е това лято, както бе разгласено по-рано.

Припомняме, че преди няколко месеца Руслан Мъйнов заяви, че лети на облаците на любовта, след като най-накрая е успял да открие половинката си и допълни, че няма търпение да стане родител. Той призна, че това е една от най-големите му мечти, която е на път да се сбъдне.
Изглежда, че няколко месеца по-късно, Руслан Мъйнов е размислил и може би гледа по-трезво на нещата. Звездата от „Комиците” се е разколебал за датата на сватбата и предпочита да изчака.

Руслан Мъйнов категорично отказва да оповести половинката си
Руслан Мъйнов категорично отказва да оповести половинката си

Избраницата на актьора остава скрита за широката общественост. Единственото, което Руслан споделя за приятелката си е, че не е актриса и е изключително амбициозна и умна жена, която се занимава с бизнес.
За момента е категоричен, че не желае да я показва в публичното пространство, за да не се получи като връзката му с Алекс.
Той още пази горчивия спомен, че заради непрестанното тръбене от страна на медиите, че живеят заедно, в един момент нещата помежду им „се разсъхнали”.

Като основна причина, поради която отлага сватбата, Руслан Мъйнов посочва предстоящото излизане на музикалния му албум с руски и цигански романси.
Той ще го представи тази пролет с двучасов концерт, за който са ангажирани 40 изпълнители от Държавната опера в Пловдив и 48 музиканти.
Представянето на албума ще е на 8 май в НДК. Заради множеството си ангажименти покрай събитието, Руслан не желае да се разсейва с лични дела.
Колегите на актьора шушукат помежду си, завиждайки му, че изявата ще му донесе доста приходи. Междувременно той прави шумна и напълно безплатна реклама на представянето на новия си албум в шоуто „Комиците”.

Колегите на Руслан дори са изчислили, че щял да „прилапа” 30 бона, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.