Избраницата на актьора остава скрита за широката общественост

Актьорът Руслан Мъйнов отмени сватбата с любимата си.

Макар непрекъснато да тръбеше, че няма търпение да мине под венчило с избраницата си и да свие собствено гнездо, той обяви, че сватбата няма да е това лято, както бе разгласено по-рано.

Припомняме, че преди няколко месеца Руслан Мъйнов заяви, че лети на облаците на любовта, след като най-накрая е успял да открие половинката си и допълни, че няма търпение да стане родител. Той призна, че това е една от най-големите му мечти, която е на път да се сбъдне. Изглежда, че няколко месеца по-късно, Руслан Мъйнов е размислил и може би гледа по-трезво на нещата. Звездата от „Комиците” се е разколебал за датата на сватбата и предпочита да изчака.

[caption id="attachment_380136" align="alignleft" width="300"]Руслан Мъйнов категорично отказва да оповести половинката си Руслан Мъйнов категорично отказва да оповести половинката си[/caption]

Избраницата на актьора остава скрита за широката общественост. Единственото, което Руслан споделя за приятелката си е, че не е актриса и е изключително амбициозна и умна жена, която се занимава с бизнес. За момента е категоричен, че не желае да я показва в публичното пространство, за да не се получи като връзката му с Алекс. Той още пази горчивия спомен, че заради непрестанното тръбене от страна на медиите, че живеят заедно, в един момент нещата помежду им „се разсъхнали”.

Като основна причина, поради която отлага сватбата, Руслан Мъйнов посочва предстоящото излизане на музикалния му албум с руски и цигански романси. Той ще го представи тази пролет с двучасов концерт, за който са ангажирани 40 изпълнители от Държавната опера в Пловдив и 48 музиканти. Представянето на албума ще е на 8 май в НДК. Заради множеството си ангажименти покрай събитието, Руслан не желае да се разсейва с лични дела. Колегите на актьора шушукат помежду си, завиждайки му, че изявата ще му донесе доста приходи. Междувременно той прави шумна и напълно безплатна реклама на представянето на новия си албум в шоуто „Комиците”.

Колегите на Руслан дори са изчислили, че щял да „прилапа” 30 бона, пише pik.bg.