С алкохол животът ми беше пълен хаос

0
Оценете този post

Без алкохол имам качествен на живот, който трудно може да се опише

Животът без алкохол е истинскиЖивот, който е безпроблемен, след като започнах да използвам капките за лечение на алкохолна зависимост Алкофитал. Живот, който е трудно да се опише, защото много хора не биха ме разбрали, освен ако те самите не живеят такъв живот и не са били това, което аз бях. Това е начин на живот, който ми позволява да се чувствам удобно със себе си и приятелите ми и да съм в любящи отношения с моето семейство и хората като цяло.

alkoFital_Преди не бях нито съпругът, нито бащата, който трябваше да бъда, и който съм сега. Употребявах много алкохол. Гуляйствах по цели нощи с приятели и бегли познати. На няколко пъти дори съм се бил. Сложих край на този живот по собствено желание. Съпругата ми не ми е поставяла ултиматум, не съм имал проблеми със закона, нито със здравето. Събудих се една сутрин и си казах, че от днес няма да употребявам алкохол. Така си поръчах капките Алкофитал, за който бях чел на www.kapkite.com и започнах борбата с алкохолната зависимост.

Не пия от 11 месеца. 11 месеца без нито една глътка алкохол. 11 месеца свобода и независимост. Успях да се преборя с моята зависимост като ползвах билковите капки Алкофитал в продължение на 2 месеца без да спирам. Пиех ги редовно и както беше указано. Резултатът не закъсня. Сега съм много повече ангажиран с моята работа, отколкото с празно пилеене на време по кръчми, и това оказа влияние на моя живот. Капките Алкофитал ми помогнаха да стъпя уверено на краката си и да направя първата крачка по един нов и много по-добър път.

Калоян Живков от София на 43 години

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.