Пламен Орешарски се натресе на сватба, без да иска! (ВИДЕО)

Пламен Орешарски се натресе на сватба, без да иска! (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Премиерът – беглец Пламен Орешарски разтури за известно време щурото сватбено празненство на Антония и Иван

Пламен Орешарски се оказа в положение на натрапник за пореден път тази година! Този път обаче, без да иска!

Многострадалният премиер-беглец преживя поредно приключение, докато отбелязва празник от национално значение. Не му стига, че го освиркват, докато се прекланя пред героите, ами сега се прочу и като натрапник по сватби!

Младоженците Антония и Иван май са единствените, които могат не само да се похвалят с подобен ВИП-гост, но и да излъчат сватбата им по телевизията като сензационен материал!

Пламен Орешарски и кортежът им се натресоха точно на тяхното сватбено тържество, защото двойката щураци са избрали да се врекат точно на 3-ти март. Влюбените и всичките им 120 гости принудително останаха на пътя за Бузлуджа в продължение на половин час. Причината била проста – по същото време кортежът на Пламен Орешарски минал от там на път за Шипка.

Щастливата булка не се сърди на Пламен Орешарски!

Щастливата булка не се сърди на Пламен Орешарски!


Е, младите не изглежда особено нещастни от този факт, защото сватбата им така и така не е от стандартните! Младоженецът се добрал до невестата си чрез стълба и то – през прозореца. Възлюбената „се е решила” като принцеса, но с… кецове.
А отгоре на всичко заветният подпис бил планиран да е на ски пистата на Бузлуджа.

Понеже сняг нямало, двамата се навили за навеса на една от близките хижи. Тогава обаче се намесил Пламен Орешарски и свитата му!

От сватбената агенция се запътили да украсят мястото, но полицаите ги спрели. Оказало се, че за първи път министър-председател е ще стигне до Шипка, минавайки през Бузлуджа (Познайте защо?!).

Колите на журналистите и хората, които се запътили да отбележат Освобождението на България били пълни с ентусиазирани хора. Премиерът не бил впечатлен, но пък останалите спирали, радвали се и снимали влюбените и гостите им!

Виж още любопитни подробности за сватбата, на която Пламен Орешарски се оказа неканен гост във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар