Бойко пак се изпокара с Бареков! Викат си специалисти!

Бойко пак се изпокара с Бареков! Викат си специалисти!
5 (100%) 1 vote

Войната „Бойко Борисов vs. Бареков” стигна до ново ниво – пращат се на психиатри и тест за интелигентност

Сериалът „Бойко Борисов vs. Бареков” продължава ефектно, но без изненадващо развитие!

Бившият премиер прояви изненадващо, но коварно остроумие като удари под кръста новия претендент за мястото му на народен любимец. Уж се зарече да не се обяснява лично във Фейсбук, но нямаше как да не коментира твърденията на Николай Бареков.

Лидерът на „България без цензура” малко тип „Волен Сидеров преди избори” заяви, че Цветелина Бориславова и Моника Станишева са в омерта. Двете предприемчиви дами се наговорили каквото и да става в държавата, мъжлетата им да не попаднат зад решетките.

Станишев преди време се поразсърди за това, че определят жена му като Сивия му кардинал, докато тя гледа четири деца. Борисов се кълне, че Цветелина е прекрасно минало, но все пак – минало. Бареков обаче едно си знае: „Шерше ла фам!” (Търсете жената!).

Лидерът на ГЕРБ оцени поредното разкритие за него от бившия му най-добър приятел-журналист и пусна направо впечатляващо послание във Фейсбук:
boyko fb
Бареков мигом реагира като ужилен. Вместо да го прати и него да го тестват психиатри, реши, че е по-належащо Бойко да бъде изправен пред тест за интелигентност.
barekov
Новият политик смята, че съперникът му общува с хората през Фейсбук, защото, ако излезе сред тях ще го атакуват с павета. Отгоре на всичко 50% от българите имали интернет, което показвало до колко евентуални избиратели достигал.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар