Мик Джагър пребледнял и парализиран след удара от смъртта на Лорън!

Мик Джагър пребледнял и парализиран след удара от смъртта на Лорън!
5 (100%) 1 vote

Мик Джагър се парализирал при новината за страшното нещастие!

Отчаян, сломен, съкрушен. Така изглеждал 70-годишният Мик Джагър при вида на самоубилата се негова приятелка Лорън Скот. 49-годишната дизайнерка се обеси в апартамента си в Манхатън. По това време фронтменът е бил на турне с бандата си „Роулинг стоунс” в слънчева Австралия.

В социалната мрежа ден преди трагичната загуба музикантът пуска своя снимка, от която се вижда как се кефи на слънцето, морския бриз и времето в слънчевата страна.

Освен това Джагър съобщава на многобройните си фенове, че очаква с нетърпение концерта в австралийския град Перт.

Мик Джагър понесе новината изключително тежко

Мик Джагър понесе новината изключително тежко

Но ентусиазма му е попарен много скоро. Вечерта изпълнителят е бил забелязан да вечеря в скъпарски ресторант. След като слиза от луксозната лимузина, заедно с него го придружава и мъж на около тридесет години. Малко след като двамата се настаняват на масата и поръчват, отвън паркира друго луксозно возило. От него слиза жена и притеснено влиза в заведението. Тя се приближава към двамата мъже. Жената казва нещо на фронтмена и той пребледнява като платно. После веднага се изстрелва от ресторанта. С частния самолет на групата Мик Джагър отпътува за апартамента на гаджето си.

Свидетели на трагедията описват музиканта като съкрушен, сломен и отчаян от загубата. Според слухове Мик Джагър и гаджето му са се разделили преди известно време. От „Роулинг стоунс” обаче отричат клюката.

Най-вероятната причина за крайната фатална стъпка, която е предприела 49-годишната Лорън Скот е заради огромна сума пари, която дизайнерката дължала на своите кредитори. Такава е първоначалната версия на разследващите ченгета.

Както е споделила пред читателите на „Дейли Нюз” експрислужница на самоубилата се, отношенията между Лорън и рок легендата Мик Джагър били сложни и взривоопасни. Жената обаче много е жертвала от себе си, за да бъде със звездния музикант.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар