Ще настъпи мир, след като се „премести една планина”

Неоповестено пророчество на Ванга за Украйна бе открито от Мистериите на вестник „Стандарт”.

То е направено преди малко повече от две десетилетия пред жител на Киев и бе разкрито преди броени дни от сензитив Мариана Стефанова. Тя често пътува до украинската столица, където участва в тяхното телевизионно риалити за феномени „Битката на екстрасенсите” ("Битва екстрасенсов"). Стефанова разкрива, че останала доста изненадана да научи колко много украинци са посещавали петричката пророчица. Според нея, всеки четвърти украинец на средна възраст е посетил лично Ванга.

[caption id="attachment_380010" align="alignleft" width="300"]Ванга пророкувала, че ще настъпи мир, след като се „премести една планина” Ванга пророкувала, че ще настъпи мир, след като се „премести една планина”[/caption]

Мариана имала работа в банка, охранителят, на която също е ходил при пророчицата. Той споделя, че двамата с половинката му били бездетни и Ванга им помогнала да си имат рожби. Таксиметров шофьор пък разказал, че преди години брат му – Алексей бил важна клечка и когато отишъл при Ванга, тя му предсказала, че главата му ще хвръкне. Алексей прочел предсказанието като предстояща загуба на работата му, но се случила злополука, при която наистина бил обезглавен. По отношение на бъдещето на украинския народ, Ванга предсказала, че ще плащат дълго време и дори ще се наложи да жертват рожбите си, но след това ще настъпят мир и любов, които ще продължат дълго време.

Изречението, което Мариана все още не може да разгадае било свързано с предсказанието на пророчицата, че една планина ще се премести. По всяка вероятност е имала предвид отцепването на Крим. Пророчество на Ванга по отношение на борбата за надмощие между Щатите и Русия сочи, че най-късно до 2040 година, братушките ще успеят да изместят САЩ. Тогава ще настъпи и краят на безконтролното печатане на банкноти, които нямат покритие, а кризите по света ще спрат и ще настъпи благоденствие. Пророчицата твърди, че ще настъпи време, в което всички ще признаят Русия като водеща сила, но преди това ще се сближи с Индия и Китай. Приживе Ванга често предупреждавала племенницата си, че България не трябва да разваля дружбата си с Русия, пише pik.bg.