Емил Шарков с паметник от благодарните ученици?

Емил Шарков с паметник от благодарните ученици?
5 (100%) 3 votes

Емил Шарков ни спаси от онзи страшен човек, разказват уплашените ученици

Емил Шарков може да се сдобие със собствен паметник. Идеята идва от ученици от училището в Лясковец СОУ „Максим Райкович“, край което се разигра трагедията в петък. Децата разказват, че за пръв път от години не се боят да излязат на двора на училището си.

Искат да издигнат паметник на Емил Шарков

Искат да издигнат паметник на Емил Шарков

„Петко Савов ни замеряше с буркани, гърмеше от балкона си и постоянно ни заплашваше“, разказват децата пред репортери на „Труд“. И допълват, че са благодарни на полицаите, че са ги спасили от него. Учениците дори настояват в града да бъде издигнат паметник на Емил Шарков, който беше убит от ненормалника по време на акцията в петък. В града вече дори е започнало събирането на подписи за издигането на монумента.

Припомняме ви, че Емил Шарков загина в петък докато изпълняваше служебния си дълг. Полицаят, заедно с трима колеги, се е опитал да обезвреди Петко Савов, който се бил барикадирал в дома си и заплашвал да започне да стреля по децата от училището. В последвалата престрелка Емил Шарков загина, а колегите му бяха ранени.

Малко по-късно психарят беше задържан, а срещу него са повдигнати обвинения за предумишлено убийство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Емил Шарков с паметник от благодарните ученици?”

  1. Istina

    мар. 18. 2014

    FamiliatA mu da Sadi shefa na idiotskata akzia. Zalko za momcheto. AMA neskoposani zapovedi ne se izpalniavat. Nali I ako v negovata kaschta e chumuvana schte strelia. Kakvoto pochukalo tova I se obadilo.

Добавете коментар