Родителката на убиеца от Лясковец ще последва Митьо Пищова, мисли за самоубийство Преглеждания: 11116

Майката на убиеца от Лясковец мисли за самоубийство
2
5/5 - (1 vote)

Майката на Петко Петков – убиеца от Лясковец се закани да посегне на живота си и да си метне въжето пред всички, ако бъде затворен синът й

Според майката Стефанка, синът й , който застреля един полицай от спецчастите и рани тежко трима, в никакъв случай не е убиец. Тикнат ли го в затвора, тя заяви, че ще си метне въжето по същата причина, заради която и Мишо Пищова обеща да се самоубие – просто няма за какво да живее. Пред камерата на НОВА ТВ възрастната жена възнегодува, че всички смятат нейния син за психопат. Той съвсем не е луд, защо трябва да го освидетелства лекар, възмути се майката на убиеца от Лясковец.

53-годишният Петко се намира под охрана в търновската болница и за разлика от полицая, когото уби, той изглежда ще живее, макар с един бъбрек. Психопатът е арестуван и вероятно ще бъде съден за предумишлено убийство, за което се лежи  до живот, ако докторите не по признаят за невменяем.

Майката на убиеца от Лясковец мисли за самоубийство
Майката на убиеца от Лясковец мисли за самоубийство

Кой е по-лудият в това семейство не става много ясно, но майката на убиеца от Лясковец казва пред НОВА ТВ, че нейният син не е виновен за нищо и е жертва. Когато ти разбиват вратата и нахлуват в твоя собствен дом, какво можеш да направиш…

86-годишната Стефанка признава, че тя е писала жалбите срещу буйните деца от училището, които ги обиждали, хвърляли камъни и чупели прозорците им. Обаче синът й Петко никога не е заплашвал да стреля по тях.

Зад всичко стои омразата на съседите, твърди днес майката на убиеца от Лясковец. Те са виновни за всичко: и за спецоперацията миналия петък, при която бе убит полицай Емил Шарков, а също и за нещастието, сполетяло нейния дом. И съвсем не театрално, както разправяше Митьо Пищова преди време, а убедена в невинността на сина си, майката на убиеца от Лясковец заплаши, че ще се самоубие, ако тикнат зад решетките сина й.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Фред Астор казва

    Хора,бъдете бдителни!Фашизмът настъпва в България.Правят се внушения че Петко е психично болен за да използват методите на съдебната психиятрия за справяне с политически неудобни хора.Очевидно след преврата на тройната коалиция в България отново се завръщат методите на КГБ.Защо им е удобно Петко да бъде освидетелстван за психично болен?Отговорът е само един,защото при един процес който ще бъде внимателно наблюдаван от всички българи и от ЕС Петко ще трябва да бъде оправдан.Действията му са абсолютно адекватни на създалата се ситуация.Със законно притежавано оръжие той дава въоръжен отпор на въоръжени до зъби бандити които през ноща се опитват да проникнат в жилището му.Петко е извършил подвиг с това че е успял да защити честа ,достоинството си,живота на неговата 76год. майка,както и собственоста си.Той дори не е превишил правото си на лична защита защото е действал с ловна пушка сам срещу 5-ма въоръжени до зъби бандита.

  2. GAUDI казва

    тая мръсница да си слага въжето.много разбира от закони тая ненормалница.баретите е трябвало да стрелят на месо.жалко за момчетата,някой ги прати за пушечно месо.онея горе да си подават оставките защото са некадърници и те убиха момчетата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.