Слави Трифонов е разтревожен от състоянието на малката, след като не я избра за шоуто си

Слави Трифонов е сериозно разтревожен за състоянието на малката Симона, която отпадна на финала на конкурса му за партньорка на господин Андреев. Очевидно малката сладурана не е успяла да преодолее разочарованието от загубата и е изпаднала в сериозна депресия, разкриват близки до семейството на Симона.

[caption id="attachment_379931" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов уреди Симона с концерт в прайматйма Слави Трифонов уреди Симона с концерт в прайматйма[/caption]

За да успокои поне малко детето, Слави Трифонов решил да направи жест към нея като излъчи концерта от родния й град Свищов в праймтайма на бТВ. Шоуменът успял да уговори ръководството на медията да пуснат концерта на Симона още тази неделя в 20 часа, когато пред екраните има най-много хора. Слави Трифонов се надява по този начин да вдигне духа на Симона, която дори се беше зарекла повече да не пее след загубата.

Жестът на Слави Трифонов се харесана онлайн потребителите, които побързаха да го поздравят, че държи на обещанието си да направи всичко възможно дечицата от конкурса му да не бъдат забравени, предават от ПИК. Част от форумци обаче заподозряха, че Дългия просто търси начини да се говори за него, тъй като това ще се отрази и на рейтинга на предаването му. Затова гледа да се възползва максимално от интереса към момичетата.