Мариан Вълев подля вода на Михаил Билалов

Типично по български, грандиозен скандал разтърси култовия сериал на БНТ „Под прикритие”.

Твърди се, че актьорът Мариан Вълев е подлял вода на Михаил Билалов, за да бъде отстранен от актьорския състав на сериала. Това ще се случи в края на настоящия сезон на кримката. Още със стартирането на новите серии, неговият герой (Джаро) ще бъде убит, което означава, че прекратява участието си в снимачния процес на сериала.

[caption id="attachment_379920" align="alignleft" width="300"]Грандиозен скандал тресе актьорския състав на "Под прикритие" Грандиозен скандал тресе актьорския състав на "Под прикритие"[/caption]

Според вътрешни източници, двамата актьори не могат да се понасят още от втория сезон. Отношенията им обаче съвсем се изострили по време на снимачния процес на четвъртия сезон. Твърди се, че именно това е и причината да не се засичат в едни и същи сцени. Другото, което прави впечатление е, че Джаро е орязан до такава степен, че третостепенните актьори имат повече реплики в епизодите, отколкото той. От снимачния екип издават, че причина за спречкването между Билалов и Вълев се е превърнало несъгласието му с развитието на сериала и все по-лошите сцени и послания на героя му.

Запознати припомнят, че темата за забранените вещества и разюздаността са дело именно на Вълев, който е един от сценаристите в този сезон. Той е приел твърде лично нападките и заканите на Билалов, че няма да играе толкова просташка роля. В крайна сметка конфликтът между двамата актьори не довел до нищо добро. Билалов категорично отказал да продължи снимките си за сериала „Под прикритие”, което принуждава продуцентите му да се отърват от този герой като го очистят. От снимачния екип издават, че ръководството е подкрепило твърдо Мариан Вълев и мнозина от актьорите са останали обидени от факта, че се чува само неговата дума. Едва сега са започнали да съжаляват, тъй като осъзнават, че зрителите са против грозните сцени, написани от Вълев, но вече е твърде късно, тъй като епизодите са заснети.

Ако все пак бъде взето решение героят на Билалов – Джаро да оцелее, то ще се наложи да променят цели три епизода от сериала, пише pik.bg.