Предупреждават ни: Опасни изригвания в края на месеца!

Предупреждават ни: Опасни изригвания в края на месеца!
5 (100%) 1 vote

Пазете се на посочените дати, изригванията са опасни!

Мощни слънчеви изригвания ни очакват към края на месеца. Датите, през които те ще повлияят на нашето физическо здраве, са на 24, 27 и 31 март.

Специалистите предупреждават, че магнитните бури и изригванията ще повлияят най-зле на хора, страдащи от сърдечно-съдови заболявания и такива с проблеми на вегетативната нервна система. След тези дни се очаква да нараснат инфарктите, инсултите, главоболията, сърцебиенето, прескачането на сърцето и изобщо болести, свързани с проблеми на сърдечния мускул. Промените ще бъдат осезателно почувствани във времето от 22 часа до полунощ.

Изригванията влияят, бъдете внимателни!

Изригванията влияят, бъдете внимателни!

Докторите съветват тогава пациентите с разклатено здраве да са особено осторожни. Болните не трябва да пият алкохол, кафе или чай. Приемът на тези напитки се равнява на прекалено силно физическо натоварване. Това няма да се отрази на физически здрави хора, но тези със здравословни проблеми ще се почувстват нестабилно и некомфортно.

В най-прекрасния вариант човек с подобни проблеми се отървава само със сърцебиене, стягане на гърдите и виене на свят, а в по-страховития вариант с хипертонични кризи, тахикардия и различни невротични смущения на сърцето.

Освен това магнитните аномалии и изригвания оказват неминуемо влияние и върху настроението. То е променливо, чувства се умора, световъртеж, главоболие и дори припадъци. Това е заради въздействието на магнитните частици върху мозъка и по-точно заради предизвикания мозъчен глад.

Слънчевите изригвания предизвикват засилен поток от електрони, алфа-частици и протони, които „атакуват” земята и заедно с това и организма на човека. И тези от тях, които имат по-горе съществуващите проблеми силно се обострят.

В дните на магнитни аномалии и изригвания лекарите съветват хората с нарушено здраве да прекарват по-дълго време по домовете си, да спят най-малко между седем и осем часа в денонощието, както и да не се преуморяват излишно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Предупреждават ни: Опасни изригвания в края на месеца!”

  1. ivo

    мар. 18. 2014

    kak gi predskazaha tezi burii

Добавете коментар