Лясковец скочи срещу Петко Савов, не го иска в града

Лясковец скочи срещу Петко Савов, не го иска в града
5 (100%) 2 votes

Лясковец е на тръни заради искането на убиеца да бъде върнат в града

Лясковец се изправи на нокти заради убиеца Петко Савов. Мъжът, който в петък застреля полицай и рани други трима, е поискал да бъде върнат обратно в града. Адвокатът му Михаил Екимджиев е обявил, че ще пледира невменяемост за клиента си. Ако съдът уважи искането му, Петко Савов ще бъде върнат в дома си в Лясковец, тъй като по закон не е в състояние да отговаря за убийството на Емил Шарков.

Лясковец скочи срещу Петко Савов

Лясковец скочи срещу Петко Савов

Тепърва предстои извършването на експертизи, които да докажат дали по време на акцията и на убийството на полицая Петко Савов е осъзнавал случващото се. Ако това се докаже, Савов ще бъде лекуван и после ще си заживее отново в Лясковец сред съгражданите си.

Това обаче никак не се нрави на лясковчани, които отсега са готови на бунт, за да не приемат убиеца отново в града. Ситуацията наподобява много скандала с канибала от Голямо Буково, който през 1995 година уби и изяде двама от съселяните си, но беше обявен за невменяем от съда и върнат в селото. От тогава до днес жителите на селцето не смеят да излизат по тъмно от домовете си, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар