Иво Аръков влиза в клуба на танцуващите

Иво Аръков ще показва танцуви умения
0

Ликвидират героя на Иво Аръков във Фамилията, актьорът влиза в „Денсинг старс”

Актьорът Иво Аръков сам отряза квитанциите за ангажименти в Би Ти Ви. Звездата от сериала „Фамилията” едва ли ще снима в следващия сезон, а със сигурност дълго няма да се появи и в никое развлекателно шоу. Причината е голямато му желание да участва в „Денсинг старс”.

За това, че гаджето на Мика Стоичкова ще стане част от танцувалното шоу, се заговори преди повече от месец. Тогава в интервю двамата признаха, че са започнали репетиции над танците.

Иво Аръков
Иво Аръков ще показва танцуви умения

Хора от екипа на „Фамилията” разкриват, че Иво Аръков се е превърнал в персона нонграта заради опита си да цоца пари от две дойни крави. Продуцентът Димитър Митовски дори обмислял да убие героя му при първа възможност. И понеже досега в сценария нямало запланувана подобна сцена, той планирал това да се случи още при следващия епизод, който ще се заснеме от поредицата.

„Иво сам се прецака. Това момче е или много глупаво, или живее в свой собствен свят, в който няма никаква представа за това, което се случва в продуцентските среди и актьорските кръгове” – обясняват ситуацията запознати с интригата, в която е заплетен Иво Аръков.

[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.