Чудото на Светещата Богородица привлича стотици вярващи!

Чудото на Светещата Богородица привлича стотици вярващи!
5 (100%) 1 vote

Светещата Дева се приема от хората като истинско чудо!

Статуя на Дева Мария, която свети в мрака, притежава белгийско семейство. Върволица от вярващи се извила пред дома на пенсионерското семейство, за да зърнат чудото. Статуята на Богородица се осветявала в тъмното, след като навсякъде се разстлал мрака. Домът на семейството от селцето Жале било посетено от над петстотин вярващи във феномена. Те дори разказват, че статуята имала силата да излекува заболели от кожни болести. Чудотворните изцелявания на гипсовата фигура обаче се приема с резерва от католическата църква, съобщава Франс прес. Според свещениците е още много рано да се твърди, че това е чудо.

Домът обаче на белгийското семейство е под непрекъснато полицейско наблюдение.

За хората Светещата Богородица е същинско и истинско чудо

За хората Светещата Богородица е същинско и истинско чудо

Гипсовата Дева е около 30 сантиметра и представлява Богородица на Баньо. Това е недалечното село, в което Светата Майка се явила на млада девойка, Мариет Беко, през далечната 1933 г.

Фигурката от гипс е висока около тридесет сантиметра. Тя е с образа на Дева Мария от Баньо. През далечната 1933 година в близост точно на това място се е появил образа на Богородица пред едно малко момиченце. След което тя се превърнала в лечителка и е помагала на много болни и нещастни хора, които вярват в чудото.

От тази година градът в Белгия се превърна в притегателен център на всички вярващи, които идват да се поклонят на мястото, когато в далечната година се е появил образа на Мадоната.

Според експертите обаче не става въпрос за чудо, а блещукането в мрака на гипсовата фигура се дължи на свойството на материала, която отразява светлината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар