Новата война в Пайнер се прехвърли и във Фейсбук!

Новата война в Пайнер се прехвърли и във Фейсбук!
5 (100%) 1 vote

Емилия и Андреа са на път да се изядат! Типично за Пайнер! Но битката отиде и във Фейсбук!

На чалга хоризонта се задават буреносни облаци. Двете фолк диви Андреа и Емилия са в епицентъра на войната. Разпрата между фолк фуриите се очертава да бъде сериозна и продължителна. И се пренесе и във Фейсбук.

Проблемът стартира оттам, че в онлайн пространството жената на боса на футболния клуб явно позавидя на родената като Теодора Андреева и по-известна като Андреа за това, че проби извън пределите на страната ни. И грабна приза „Посланик на българската музика зад граница”, което явно яко жегна колежката й.

Андреа, Емилия, а и феновете им бълват коментари и жлъч във Фейсбук

Андреа, Емилия, а и феновете им бълват коментари и жлъч във Фейсбук

Русата гърла бе наградена с една от наградите на „Пайнер” за „най-артистичен изпълнител на видео клип за 2013 година”. Но както коментират близки до тези среди това е просто „прах в очите” и е дадена „просто ей така, от немай как”. Затова и половинката на Коко Динев не може да си намери място и пръска ли пръска стрели на страницата си на социалната мрежа. Според едно от нейните изказвания в публичното пространство, което даде повод за кавгата между нея и Андреа е, че няма как български изпълнител да стане толкова известен и популярен зад граница. И че към това доста дълго се е стремяла и Десислава, но без резултат. В подкрепа на твърдението си Емилия изтъква факта, че никой наш изпълнител от лекия жанр не е поканен да пее на световната сцена с известно име от планетарен калибър.

Андреа не й остана длъжна. Тя й отговори отново чрез статус, като разпространи в социалната мрежа Фейсбук мнението на колежката си и не забрави да прибави язвителни коментари под него.

Феновете на Андреа също не останаха безучастни. Те заявиха, че любимката им е с растящ имидж в чужбина, не само в родината ни. Което си е факт. И без увъртане попитаха какво е направила Емилия досега. Изявите й са „подкрепени” единствено от спонсора й, нейния съпруг, който е известен с многобройните си забежки към фолкаджийките. И не само със залитанията си. Те я „посъветваха” да си оправи първо визията и след това да дава „уроци” и мнения кой става и за какво става.

В Интернет пространството Фейсбук се разпространиха и аплодисменти на чуждестранни почитатели на Андреа. Те опровергаха „атаките” на колежката й Емилия, като попитаха коя е тя, като паралелно заявяват, че доста добре познават изпълнителката на „Неблагодарен”.

Всички очакват войната между поп фолк изпълнителките да се разгорещи. Защото и двете не са от криткоте, пък и нямат никакво намерение да отстъпят от позициите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар