Съседи разкриха: Ето на какво се „кефел“ Петко от Лясковец!

Съседи разкриха: Ето на какво се „кефел“ Петко от Лясковец!
5 (100%) 1 vote

Думите на Петко Петков потресоха цялата страна! Ето кое било големият му кеф!

Психично болният мъж, който стреля по децата в училището в Лясковец, ликвидира полицай и рани още трима, вече е задържан. Въпросният Петко е притежавал цял арсенал от оръжия в дома си и бил изключително агресивен. Според главен комисар Светлозар Лазаров за изблиците на този човек се е знаело още преди 4 лета, обаче нищо не се е предприело от тогавашните власти. Разкрито е, че Петко Петков странно е добил разрешително за оръжие още от 2009 година, но то е изтекло през 2012 година. Срещу него са били предприети полицейски опити да бъде отведен в психиатрично заведение, но той се барикадирал в къщата и полицията е отменила акцията като опасна.

Петко се кефел да стреля по децата от съседното училище, казал самият той

Петко се кефел да стреля по децата от съседното училище, казал самият той

Петков е работил в структурите на БДЖ и е бил на гурбет в Англия. Петко е на 53 години, със средно образование и неговите комшии го описват като опасен и агресивен човек. На съседските запитвания защо стреля по деца, психарят отговарял, че така му харесва, било му страшен „кеф“. 53-годишният мъж живее с родителката си. Тя също била конфликтна и често пишела писма до различни инстанции, в които се оплаквала от съседите си. В последните години в това „начинание” се включил и нейния син.

След проведената полицейска акция Петко е закопчан и отведен в психиатричното отделение във Велико Търново. Първоначално е опериран и са му извадени трите куршума от тялото. Той е завързан за леглото с белезници. След като излиза от упойката Петко буйства и крещи, че ще се оплаче за „нарушените” си права в Страсбург и заплашва лекарите, че ако не го отвържат ще си изпатят жестоко от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Съседи разкриха: Ето на какво се „кефел“ Петко от Лясковец!”

 1. Калоян Игнатов

  мар. 17. 2014

  za6to predi 4 leta o6te ne mu e potarsena otgovornost?

 2. Pavlin Netsov

  мар. 17. 2014

  shtoto trqbva nie da im tursim otgovornost inache nqma koi .. ludi kolkoto iskash

 3. Tони

  мар. 17. 2014

  Мая, не ти ли светна лампичката, че журналистите пишат на булеварден, просташки език за да се правят интересни.Да ти се доповръща от простащини като четеш „Уйкент“‘, “ Галерия“ или който и да е вестнилк

 4. Петко не е луд.Това е поредната манипулация на МВР !!!

Добавете коментар