Убиецът от Лясковец отново сипе закани към полицаи!

Гласувайте за статията

Убиецът от Лясковец вече е в съзнание, щял да съди държавата за тормоз

Убиецът от Лясковец Петко Савов вече е в съзнание и дори е демонстрирал агресивния си нрав. Психично болният мъж, който вчера уби полицай и рани трима негови колеги, е започнал да сипе закани и към униформените, които го охраняват в болницата във Велико Търново. И не само това.

Убиецът от Лясковец пак сипе закани

Убиецът от Лясковец пак сипе закани

Убиецът от Лясковец е заявил, че веднага щом състоянието му позволява ще съди държавата ни заради тормоза, който му е бил оказан. Още с отварянето на очите си след загубата на съзнание 53-годишният мъж е обявил, че е стрелял по органите на реда, понеже искал да се защити, тъй като те го били нападнали. Междувременно беше потвърдено, че учение на МВР, което е било проведено през месец октомври 2010 година, е отключило психичното заболяване на стрелеца.
Въпросното обучение е симулирало ситуация с терористи и е послужило като вдъхновение за ненормалника.

Припомняме ви, че рано сутринта вчера полицаи се опитаха да обезвредят Петко Савов, след като той заплаши, че ще стреля по децата от близкото училище. Той обаче се барикадира в дома си и откри стрелба срещу униформените. В резултат на това полицаят Емил Шарков загина, а трима негови колеги бяха ранени и са в болница, припомнят от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Убиецът от Лясковец отново сипе закани към полицаи!”

 1. GAUDI

  мар. 15. 2014

  доживяхме и тази мерзост.убиец с майка помагач,избиват ченгета,а ОНЕЯ ИЗРОДИ В ,,НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,,СЕ ВЕСЕЛЯТ НА БОРОВЕЦ.ТЕ ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА ЗАЩОТО СА ДОКАЗАНИ НЕКАДЪРНИЦИ.ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТАТА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА,ЖАЛКО.СВЕТЛА МУ ПАМЕТ НА МОМЧЕТО.

 2. КПВ

  мар. 16. 2014

  БРАВО ПЕТКО САМО ТАКА!!! ОГЪН И СМЪРТ ЗА БАШИБОЗУЦИТЕ СВИКНАЛИ ДА ОБИКАЛЯТ ПО КЪЩИТЕ НА ХОРАТА!!!
  И ОЩ 10 -тима да беше утепал Празника щеше да бъде още по-велик!!!

  ПОКЛОН ПРЕД ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ

  !

Добавете коментар