Защо никой не е прибрал лудия Петко Савов в психиатрия?

Защо никой не е прибрал лудия Петко Савов в психиатрия?
5 (100%) 1 vote

Петко Савов е трябвало да бъде освидетелстван още преди години след искане на съседите му

Петко Савов е трябвало да бъде освидетелстван още преди години заради лабилното му душевно състояние. Съседите му събрали подписка с искане за въдворяването му е психиатрия заради агресивното му поведение. Жоро Комитов, един от комшиите на убиецът от Лясковец разкрива, че Петко Савов винаги е държал да стане на неговата дори и с цената на насилие.

Майката на Петко Савов не го пратила в психиатрия

Майката на Петко Савов не го пратила в психиатрия

Нещо повече, 53-годишният мъж редовно псувал и обиждал съседите си, а надписът „Смърт за вас“ поставил на гаража си още през 1995 година. Никой обаче не смеел да се оплаче, тъй като Петко Савов заплашвал със саморазправа. Мъжът обаче така и не е прибран в психиатрия, тъй като майка му се намесила и успяла да го измъкне. Възрастната жена събрала подписка от познати, че синът й е напълно наред с главата и не е луд. Така той си останал вкъщи и не бил прибран под лекарски надзор.

По-рано днес майката на Петко Савов – Стефка, също беше арестувана. Срещу нея ще бъдат повдигнати обвинения, че е прикривала сина си в незаконното му притежание на огнестрелно оръжие и боеприпаси, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар