Ясновидката Соня Заварчик: Петко Петков е бил килър и в предишния си живот

Ясновидката Соня Заварчик: Петко Петков е бил килър и в предишния си живот
5 (100%) 1 vote
Петко Петков деградирал в преражданията заради стари тежки грехове

Убиецът на полицай от Лясковец Петко Петков е бил килър и в предишното си прераждане – твърди ясновидката Соня Заварчик на страниците на „България днес”. „Този човек е луд и ненормален, психично болен е. Изведнъж му е дошло в главата да убива. Няма наличие на висши сили, които да са го подтигнали към това. Бил е убиец и в предишния си живот. Върал се е назад, след като е слязъл на много ниско ниво. Не е имало провощации към него” – споделя врачката.
Соня Заварчик е категорична, че убийства, като стореното от Петко Петков, няма да престанат. Тя предрича, че ще става още по-страшно.

Соня Заварчик Петко Петков

Заварчик твърди, че Петко Петков е деградирал дух

„С времето ще продължат. Ще има кървави политически убийства до края на годината. Ще хвръкнат два-три трупа на знакови хора. Олигарсите знаят кой иска да ги премахне. Треперят им гащите в момента. Някои от тях ще избягат в чужбина” – предрича гадателката.
Агресията на хората ще започне да избива навън, подобно реакцията на 53-годишния Петко Петков – категорични са и психолозите. „По времето на самозапалванията тя беше насочена към самите тях. Те виждат обаче, че всички нехаят и не искат да с решат никакви проблеми. Затова и агресията ескалира и се обърна” – твърди д-р Веселин Герев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ясновидката Соня Заварчик: Петко Петков е бил килър и в предишния си живот”

  1. Ivanka

    Ное. 15. 2020

    LUDOST!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар