Ева Найденова заплашва Диомов с есемес! Ще ви настръхнат косите!

Гласувайте за статията

Ева Найденова воювала с „бащата на „Тоника” и Ваня Костова заради тотална преуморя и професионална завист

Доказаха, че Ева Найденова е заплашвала Стефан Диомов и Ваня Костова.

Съобщение от мобилен телефон, написано на латиница с големи букви, може да ви накахара да настръхнете от ужас. От „ШОУ” са открили доказателство, че вдовицата на Гого от „Тоника” наистина е заплашвала композитора като покрай него е пострадала и най-впечатляващата певица от „Тониките”.

Ева Найденова е изпратила съобщение до човекът, който я направи известна и кумува на сватбата и с Гого: „О, ГОСПОДИ, БЛАГОДАРЯ ТИ! ТВОЯТА И НА ОНАЯ ДЯВОЛОГЛАСНА МРЪСНИЦА СЕГА ЗАПОЧВА!”.

Проблемите по между им, вместо да се решат с годините, стават все по-дълбоки и по-сериозни. Предупреждавали го да не й обръща внимание – певицата била преуморена от грижи по болния и майка си. Стресът не й се отразявал добре.

Съобщението от Ева Найденова

Съобщението от Ева Найденова

Стига се до там, че на Диомов му е забранено да стъпи на погребението на стария си приятел. За „емисар”, който трябва да предаде „молбата” на Ева Найденова, е изпратен местен бизнесмен – Тома.

Човечецът така се притеснил, че трябва да каже на Диомов за забраната, че се наложило Тони Димитрова да се намеси. Певицата се обадила и на колежката си Ваня Костова и деликатно обяснила ситуацията.

Стефан Диомов решил да загърби и забрави всичко, но Ева Найденова и синът й Митко дали нови изявления, с които тотално очернили името му. Това го принудило веднъж завинаги да скъса с най-любимата си рожба – „Тоника”.

Въпреки думите в общественото пространство, страховитото съобщение и отношението, композиторът твърди, че винаги ще обича членовете на групата. Прекланял се пред подвига на Ева Найденова, която се грижила за съпруга си с такава всеотдайност.

За него певицата била странен характер – можела да върши най-прекрасните неща на света, но била грозно избухлива. Тя и колежките й от „Тоника СВ” завиждали до болка на Ваня Костова, която имала феноменални гласови данни.

Изпълнителката, наречената от публиката „Ангелогласна”, също имала сложен характер, но дарбата й била неземна.

Заради съвместното творчество, останало във времето, с „Тониките”, Стефан Диомов се опитва да не таи лоши чувства. За него „Тоника” с мъчителната болка, че хубава, лоша – тя е моята съдба…”.

Повторно помирение обаче с групата и с Ева Найденова изглежда, че няма да има.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ева Найденова заплашва Диомов с есемес! Ще ви настръхнат косите!”

  1. ивайло манолов

    мар. 16. 2014

    Ева-двоѝкаджиѝката и троѝкаджиѝката от Аѝтоската гимназия-така я определят учили с нея в гимназията,проста и от там неблагодарна,какво друго да очакваш,има талант да пее,но отвратителна …

Добавете коментар